• CO.7881556
  Σημαία Ποντίων
  Από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές Σημαία των Ελλήνων Ποντίων. Φέρει τον αετό των Μεγαλοκομνηνών...
 • EE.20112
  Ένα παραμύθι ακόμα και για μικρά παιδιά
  Πρόκειται για μια λιτή ιστορία, ένα εικαστικό παραμύθι που ξετυλίγεται με εικόνες γεμάτες χρώματα και...
 • PD.978-618-5197-85-8
  Λέγε μου την ευχή
  Συγγραφέας: Μαρία Κοντούλη, PSY. D. Κλινικός ψυχολόγος Διαστάσεις: 20x28 Σελίδες: 16 Το βιβλίο "Λέγε...
 • Ο-εαυτός-μας-και-ο-άλλος
  Ο εαυτός μας και ο άλλος
  Στοχασμοί για τις ανθρώπινες σχέσεις Συγγραφέας: Μητροπολίτης Αντώνιος του Σουρόζ (Anthony Bloom) Ανθολόγηση...
 • PD.978-618-85042-33
  Χριστούγεννα
  Συλλογικός τόμος Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κυριακίδης Αριθμός σελίδων 240 Διαστάσεις 21x14 Ένα βιβλίο-μαρτυρία...
«Βόμβα» New York Post για τον Bασιλιά Κάρολο: «Δεν είναι καλά» - Επικαιροποιούν το πλάνο κηδείας του

«Βόμβα» New York Post για τον Bασιλιά Κάρολο: «Δεν είναι καλά» – Επικαιροποιούν το πλάνο κηδείας του

«Βόμβα» New York Post για τον Bασιλιά Κάρολο: «Δεν είναι καλά» – Επικαιροποιούν το πλάνο κηδείας του

Τα σχέδια για την κηδεία του βασιλιά Καρόλου φέρεται να ενημερώνονται τακτικά μετά τη διάγνωση του με καρκίνο. Η μάχη του με την ασθένεια είναι πιο σοβαρή από ό,τι αφήνουν να φανεί τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με τους μυημένους.

Η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Κάρολου επιδεινώνεται σταδιακά, με αποτέλεσμα οι αξιωματούχοι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ να ενημερώνουν τακτικά ένα σχέδιο για την κηδεία του, τονίζουν οι μυημένοι, γράφει η New York Post.

Ο 75χρονος μονάρχης έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που ανακοίνωσε τη διάγνωσή του με καρκίνο τον Φεβρουάριο για να κρύψει την φθίνουσα κατάστασή του, με πολλές πηγές να λένε στο Daily Beast ότι η κατάσταση δεν είναι «καλή». «Φυσικά είναι αποφασισμένος να το νικήσει και δίνει μάχη για αυτό. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά ο Κάρολος δεν είναι πραγματικά πολύ καλά.

Περισσότερα από όσα αφήνουν να διαφανεί», είπε στο πρακτορείο μια πηγή που περιγράφεται ως παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο μονάρχης δεν αποκάλυψε ποτέ με τι είδους καρκίνο έχει διαγνωστεί, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καρκίνος του προστάτη, που είναι μια από τις πιο θεραπεύσιμες μορφές της νόσου. Το παλάτι τηρεί σιγή ιχθύος για το ιατρικό του ταξίδι, αλλά καλά τοποθετημένοι γνώστες και πολιτικοί σχολιαστές έχουν πει δημόσια για το πώς ο Βασιλιάς «ανταποκρίνεται πολύ καλά» στη θεραπεία.

Ωστόσο, στα παρασκήνια, οι βοηθοί του βασιλιά Καρόλου εξετάζουν τακτικά αντίγραφα ενός εγγράφου πολλών εκατοντάδων σελίδων που περιγράφει τα σχέδια της βασιλικής κηδείας του, που ονομάζεται «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι».

«Τα σχέδια ξεσκονίζονται και διατηρούνται ενεργά ενημερωμένα. Η κυκλοφορία τους έχει σίγουρα προκαλέσει ανησυχία», είπε στην Daily Beast πρώην υπάλληλος που διατηρεί δεσμούς με τους αυλικούς του παλατιού.

Το εξαιρετικά λεπτομερές έγγραφο δημιουργήθηκε την ημέρα μετά την ταφή της Βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 και χρησιμοποιεί την κηδεία της ως οδηγό για να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο Daily Beast ότι η «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι» ενημερώνεται τακτικά, αλλά τόνισαν ότι ήταν τυπική διαδικασία και ότι «θα ήταν «παράλογο να συμπεράνουμε οτιδήποτε» από αυτό το γεγονός.

Όλα τα βασιλικά μέλη του σχεδίου έχουν ενημερωμένα σχέδια κηδείας που κατηγοριοποιούνται με κωδικές λέξεις που βασίζονται σε γέφυρες, με το περίφημο πλάνο για τη Βασίλισσας Ελισάβετ να είναι η «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου». Το σχέδιο θανάτου για τον πρώην Πρίγκιπα της Ουαλίας πήρε το όνομά του από την κρεμαστή γέφυρα που συνδέει το νησί Anglesey με την ηπειρωτική χώρα της Ουαλίας.

newsbomb.gr
corfiatiko.blogspot.com