• Επειδή-αγαπώ
    Επειδή αγαπώ
    Συγγραφέας: Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware Εισαγωγή: π. Αλέξανδρος Καριώτογλου Μετάφραση: Κώστας...
  • CO.7881557
    Σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας
    Από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές. Σημαία της Μακεδονίας και σύμβολο της ελληνικότητάς...

Βόμβα! Το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ βρέθηκε στη λίστα Επστάιν

Μεγαλώνει η λίστα των ονομάτων και του διεθνούς jet-set που αναφέρεται στη λίστα του Τζέφρι Επστάιν και συνδέεται με sex trafficking.

Μεταξύ των ονομάτων και στην 23η σελίδα αναφέρεται το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ μαζί με τον τίτλο και την προσφώνηση που χρησιμοποιεί, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία Ivory Capital Group LLC που ίδρυσε το 1998 και αμερικανικοί αριθμοί τηλεφώνου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Greece, MC & Pavlos

Hrh Prince Pavlos

Επίσης αναφέρεται και το όνομα της Πριγκίπισσας Όλγας με την ένδειξη (Ελλάδα) και ένα τηλέφωνο των ΗΠΑ αλλά και το όνομα του Δημήτρη Γουλανδρή επίσης με την ένδειξη (Ελλάδα) και τρία τηλέφωνα, δύο ΗΠΑ και ένα ενδεχομένως Μπαγκλαντές. Τον συνολικό κατάλογο (με τη σελίδα 23) μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ

Η λίστα Περιλαμβάνει συνολικά 1971 ονόματα που δίνονται σταδιακά στη δημοσιότητα. Ωστόσο πρέπει να γίνει σαφές πως η αναφορά των ονομάτων στην λίστα δεν αποτελεί απόδειξη αδικήματος και δεν υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Σοβαρές ενστάσεις έχουν υπάρξει καθώς μπορεί ορισμένα ονόματα να αναφέρονται χωρίς να εμπλέκονται αναγκαστικά.
Τι περιλαμβάνει η λίστα Επστάιν:

Τα ονόματα πολλών ατόμων που ενδεχομένως συνδέονται με τον εκλιπόντα σεξουαλικό παραβάτη Τζέφρι Επστάιν δημοσιοποιήθηκαν με τη δημοσίευση δικαστικών εγγράφων αργά την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024.

Οι αποκαλύψεις ρίχνουν νέο φως στο δίκτυο εμπορίας σεξ που διεύθυνε ο Epstein, ο οποίος πέθανε το 2019, και ο συνεργάτης του Ghislaine Maxwell.

Ο συγκεκριμένος αναμείχθηκε με προσωπικότητες υψηλού προφίλ από τον κόσμο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των βασιλικών οικογενειών

Συνολικά, περίπου 900 σελίδες δικαστικών εγγράφων που περιλαμβάνουν αναφορές σε γνωστά δημόσια πρόσωπα, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Άντριου, δόθηκαν στη δημοσιότητα αργά την Τετάρτη.

πηγή
πηγή
karditsastakra.com