Τι θα χρειαστείτε
4 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
χυμό και ξύσμα απο 2 μικρά ακέρωτα πορτοκάλια
1 /2 κ.γλ. κοφτό σόδα μαγειρικής
1/4 φλ. σπορέλαιο
3 κουταλιές κονιάκ
1/2 φλ. νερό (περίπου)
σπορέλαιο ή απαλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το μέλωμα
500 γραμ. μέλι θυμαρίσιο Πάρου
250 γραμ. νερό
1/2 κ.σ κανέλα
1/2 κ.γλ. γαρύφαλλο
μπόλικο χοντροκομμένο καρύδι για το πασπάλισμα ή σουσάμι καβουρδισμένο.