ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς! «Με εκβιασμούς για το εμβόλιο μάλλον δεν θα παίξει στο Australian Open…»

Όλα δείχνουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα δώσει το “παρών” στο Australian Open, λόγω του ότι αρνείται να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, το οποίο και αναμένεται να είναι υποχρεωτικό για όλους τους συμμετέχοντες.

Η Αυστραλία έχει τονίσει ότι μόνο εμβολιασμένοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στη χώρα και το Νο1 του παγκόσμιου τένις, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί. Ο πατέρας του, Σέρβου τενίστα, Σρέντγιαν Τζόκοβιτς μάλιστα, επιβεβαίωσε ουσιαστικά το γεγονός με σχετικές του δηλώσεις.

«Το αν θα εμφανιστεί ή όχι στο Australian Open εξαρτάται από εκείνους. Φυσικά και θέλει να παίξει με όλη του την καρδιά γιατί είναι αθλητής. Με εκβιασμούς και υπό αυτές τις συνθήκες, όμως, μάλλον δεν θα παίξει. Εγώ στη θέση του δεν θα το έπαιζα. Και είναι γιος μου, οπότε καταλαβαίνετε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του “Τζόκερ”.

Αν δεν υπάρξει έτσι κάποια δραματική αλλαγή στις εξελίξεις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γκραν Σλαμ της Αυστραλίας, στο οποίο και θα μπορούσε να ξεπεράσει τους Φέντερερ και Ναδάλ στην πρώτη θέση όλων των εποχών.

πηγή