Υπό πολιτικοοικονομική διάλυση η Γερμανία! Δείτε τι έδειξαν τα Ρωσικά ΜΜΕ

«Δραματική η κατάσταση»!

«Είναι δραματική η κατάσταση! Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι»!

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανία, Robert Habeck, προκαλώντας σάλο σε όλη την Ευρώπη!

Η γερμανική οικονομία είναι σε διαρκή ύφεση και η Bundesrepublik σε ατέρμονο κατήφορο!

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δε,  έχει κοστίσει έως τώρα στην Γερμανία περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (DIW).

«Το οικονομικό κόστος για την Γερμανία έπειτα από δύο χρόνια πολέμου στην Ουκρανία είναι ενδεχομένως σημαντικά μεγαλύτερο από 200 δισεκατομμύρια ευρώ», δήλωσε ο πρόεδρος του DIW Μαρσέλ Φράτσερ στην «Rheinische Post»!

Το ακόμα χειρότερο για την κυβέρνηση του Βερολίνου, η οποί καλείται να διαχειριστεί μια πολύπλευρη και πολυεπίπεδη οικονομική κρίση είναι ότι δεν εμφανίζει εικόνα ενότητας.

Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι και Ελεύθεροι Δημοκράτες, οι οποίοι απαρτίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό των φαναριών (SPD – Κόκκινο, Πράσινοι – πράσινο, FDP-πορτοκαλί)  έχουν τελείως διαφορετικές ιδεολογικοπολιτικές καταβολές.

Οι οικονομικά αριστεροί Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι από την μια πλευρά και από την άλλη οι πιο δεξιόστροφοι οικονομικά Ελεύθεροι Δημοκράτες έχουν διαφωνίες αρχών που δυσχεραίνουν πολύ τη δυνατότητα της κυβέρνησης Σολτς να παίρνει αποφάσεις.

Κοινώς, η Γερμανία βρίσκεται υπό διάλυση!

Οι Ρώσοι που δεν ξεχνάνε θυμήθηκαν τα λόγια του Βερολίνου πως «Η Ρωσία θα καταστραφεί» και αφιερώνουν στην Γερμανική Ομοσπονδία το παρακάτω βίντεο:

πηγή