Επίκαιρα

Αν δεν πιάσουμε πάτο, δεν υπάρχει ελπίδα αφύπνισης

Ένας λαός που φυτοζωεί. Μια ξεπουλημένη χώρα που καταρρέει. Για δυο χρόνια ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου καταδέχθηκε να τον κλειδώσουν στο σπίτι για μια ασθένεια που απειλεί ηλικιωμένους και ευπαθείς χωρίς να ασχολείται με την κατάσταση των νοσοκομείων και θεοποίησε σούργελα με πτυχίο έχοντας χάσει κάθε κριτική ικανότητα.

Γνωστή μου είχε θέμα στο αυτί. Γιατρός της είπε ότι χρειαζόταν πανάκριβο χειρουργείο, άλλος γιατρός πήρε ελάχιστα χρήματα και της έδωσε αντιβίωση με την οποία της πέρασε. Όσοι είχαμε κριτική σκέψη, η μειοψηφία, λέγαμε αυτό ακριβώς πως φυσικά θα εμπιστευτείς τους γιατρούς όταν αρρωστήσεις αλλά όταν δεις ότι αυτά που υποστηρίζουν γιατροί δε στέκουν λογικά, γιατί γι’ αυτό μιλούσαμε, θα κοιτάξεις να δεις αν υπάρχει αντίθετη επιστημονική άποψη και τι λέει.

Όταν το κράτος σε μετατρέπει σε φυλακισμένο με γενναιόδωρο χαρτζιλίκι στην αρχή, αύριο θα σε κλείσει μέσα πιο εύκολα για κάτι άλλο, και όχι δε θα αντισταθείτε. Δεν μπορείτε, και ναι μπορεί να συμβεί όπως συνέβη και το lockdown, όποτε τα μεγάλα λόγια τα ακούω βερεσέ.

Αν δεν πιάσουμε πάτο, δεν υπάρχει ελπίδα αφύπνισης. Παρεμπιπτόντως που είναι το mRNA εμβόλιο του καρκίνου; Οι οπαδοί της πίστης στην επιστήμη δηλαδή της επίπεδης γης, γιατί επιστήμη σημαίνει αμφισβήτηση κι έρευνα, μας έλεγαν συνεχώς ότι θα βγει mRNA εμβόλιο για τον καρκίνο και τι θα κάνουν οι οπαδοί της κοινής λογικής.

Μελίνα Κονταξή

Ιστορικός – Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

https://www.freepen.gr/2023/03/blog-post_378.html

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!