Από παλιά έβαζαν τα «δικά τους παιδιά»: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο – Ο Κ.Σβαμπ με τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας

«Διεισδύουμε στις κυβερνήσεις και βάζουμε δικά μας παιδιά», ομολογούσε ευθαρσώς ο Κ.Σβαμπ

[sc name=”glyka-toy-koytalioy” ][/sc]Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που τώρα μας λέει πως θα κάνουμε «επανεκκίνηση» στον κόσμο και θα φέρουμε τον «νεοκομμουνισμό» και την «πράσινη ανάπτυξη» ξεκίνησε τη δράση του το 1971. 

Τότε ο εμπνευστής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» διοργάνωσε το πρώτο συνέδριο στο ελβετικό θέρετρο. Στο ξεκίνημά του είχε την ταπεινή ονομασία «ευρωπαϊκό management forum» και μόλις 44 στελέχη από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ήταν οι πρώτοι προσκεκλημένοι του.

Σταδιακά απέκτησε μεγάλη αίγλη και το 1987 μετονομάστηκε σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο αποτελεί μανδύα των διεθνιστών. Από τότε έχει κυλίσει αρκετό νερό στο αυλάκι και το 2017 ο Κλάους Σβαμπ έφτασε στο σημείο να λέει ότι έχει απλώσει τα δίκτυα του σε όλες τις χώρες, βάζοντας δικά του άτομα στα υπουργικά συμβούλια.

Πολλά έχουν ειπωθεί βεβαίως για τις σχέσεις του Κ.Σβαμπ με τον Κ.Μητσοτάκη, αλλά και με στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ, παρόλα αυτά -όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες- γνώριζε και τους παλαιότερους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Ανδρέα Παπανδρέου… 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

πηγή