Δεν υπάρχει τέλος στον κατήφορο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Πώς να πει κανείς στην Καλομοίρα ότι ο Ιερός Ναός, πόσο μάλλον ο σολέας έμπροσθεν της Ωραίας Πύλης και των Ιερών Εικόνων, δεν ενδείκνυται για προσωπική προβολή, τραγούδια, γελάκια, αγκαλίτσες και χειροκροτήματα; Όταν όμως οι ίδιοι οι ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής δεν διδάσκουνε το σωστό εκκλησιαστικό ήθος, πώς θα το καταλάβει το ποίμνιο; Μέχρι και παλαμάκια στο Ιερό θα δείτε να χτυπάνε. Η αποϊερεοπίηση των Ναών από τους ίδιους τους «διακόνους» του Θεού λαμβάνει τραγικές διαστάσεις.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον οραματιστή, ηγέτη, Πρεσβύτερο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Father Alex Karloutsos, για την πρόσκλησή….» γράφει η Καλομοίρα στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος κάλεσε την Καλομοίρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Χάμπτονς για να την ανεβάσει στον σολέα να τραγουδήσει το amazing grace. Η δημοφιλής, όχι για το χριστιανικό της ήθος, Καλομοίρα, χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση του οικουμενισμού. Ο Ορθόδοξος Ναός μετατράπηκε σε πίστα και ακούστηκε ο ύμνος των αιρετικών Αγγλικανών.

πηγή