Διεθνής ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ για ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ εορτασμούς των Ουκρανών – Σε αυτούς στέλνει όπλα η Δύση!

Κατά τα άλλα όπως μας λένε οι “φωστήρες” της ελληνικής τηλεόρασης «δεν υπάρχει ναζισμός στην Ουκρανία».

Το Ουκρανικό Κοινοβούλιο κατακρίθηκε για τον εορτασμό του συνεργάτη των Ναζί.

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κοινοβούλιο της Ουκρανίας που γιόρτασε τα γενέθλια του συνεργάτη των Ναζί του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Στέπαν Μπαντέρα (1909-1959) έχει προκαλέσει κύμα κατακραυγής από Πολωνούς αξιωματούχους, καθώς και από ερευνητές και δημοσιογράφους από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Η Verkhovna Rada (σ.σ. ουκρανική Βουλή) διέγραψε άρον άρον το πρωτοχρονιάτικο tweet της εν μέσω της γενικής καταδίκης στα social media.

Η πλέον διαγραμμένη ανάρτηση για τον εορτασμό των 114ων γενεθλίων του Μπαντέρα την 1η Ιανουαρίου περιείχε ένα απόσπασμά του και μια φωτογραφία του αρχηγού των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγού Valery Zaluzhny, με ένα μεγάλο πορτρέτο του συνεργάτη και ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ των Ναζί στο βάθος.

Ιδού η επίμαχη ανάρτηση:

Μια άλλη προφανώς διαγραμμένη ανάρτηση της Rada ανέφερε ότι ο Μπαντέρα είπε ότι «η πλήρης και υπέρτατη νίκη του ουκρανικού εθνικισμού θα είναι όταν πάψει να υπάρχει η Ρωσική Αυτοκρατορία», ανέφερε η εφημερίδα Haaretz του Ισραήλ.

Ο Ζαλούζνι γνώριζε «καλά» «αυτές τις οδηγίες του Στέπαν Μπαντέρα», προστίθεται στην ανάρτηση, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Θαυμάστε σε ποιούς στέλνουμε ως ελληνικό κράτος όπλα και πολλά μα πάρα πολλά χρήματα!

Αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας;

πηγή