Δημοσκοπική πρόβλεψη για τις Ευρωεκλογές -ευρωεκλογές; – ΝΔ πάνω από 38%, ΠΑΣΟΚ 16%, ΣΥΡΙΖΑ 12%, Σπαρτιάτες 0,5%, κόμμα Κασιδιάρη 6%

Τι θα συμβεί στις ευρωεκλογές που απέχουν 7 μήνες, θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουνίου 2024; 

Κορυφαίος δημοσκόπος που προέβλεψε σωστά τα ποσοστά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Σπαρτιατών στις εθνικές εκλογές μιλάει στο BN και κάνει τις εξής προβλέψεις…

Η ΝΔ διατηρεί όλες τις δυνάμεις της και παρ΄ ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση και τα λάθη πληθαίνουν οι πολίτες δείχνουν ανοχή.
Ενώ παραδοσιακά οι ευρωεκλογές έχουν την έννοια της χαλαρής ψήφου και της τιμωρίας της κυβέρνησης εντούτοις η ΝΔ θα διατηρήσει τα ποσοστά της σε ένα εύρος 38% με 40%.

Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές θα έρθει το ΠΑΣΟΚ με ποσοστά πέριξ του 16% καθώς η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί πρόσφορο έδαφος στο σοσιαλιστικό κόμμα…
Ωστόσο και σε αντίθεση με την κριτική που δέχεται το ΠΑΣΟΚ ότι δεν αποτελεί ισχυρή ηγεσία ο Ανδρουλάκης, εντούτοις το πρόβλημα είναι το κακό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ… με σκάνδαλα και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος καθώς και ότι τα σοσιαλιστικά κόμματα στην Ευρώπη ακολουθούν σταθερά φθίνουσα πορεία…
Στην Γερμανία οι σοσιαλδημοκράτες πάνε από το κακό στο χειρότερο…
Το ΠΑΣΟΚ ωστόσο έχει καλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα που υποστηρίζει το έργο εντός Βουλής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τρίτο κόμμα με ποσοστά 10% με 12% στις ευρωεκλογές θα δοκιμαστούν οι επιλογές Κασσελάκη του νέου αρχηγού.
Δεν είναι σαφές εάν τα στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβουν με δικό τους κομματικό σχηματισμό, μάλλον αυτό θα συμβεί αλλά δεν είναι ακόμη επίσημο.
Οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κατανοήσει ότι αυτοί ευθύνονται για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και ότι οι πολιτικές τους έχουν πλήρως χρεοκοπήσει.
Δεν ήταν θέμα Κασσελάκη αλλά τραγικών λαθών που θα πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα… ακολουθεί την ευρωπαϊκή τάση, όλα τα αριστερά κόμμα καταρρέουν γιατί κλήθηκαν να κυβερνήσουν με δεξιά πολιτική όπως τα μνημόνια, οπότε απλά απέτυχαν.

Το ΚΚΕ θα φθάσει στο 9% με 10% αλλά αυτά είναι τα όρια ενός παρωχημένου Κομμουνιστικού Κόμματος που δεν έχει βλέψεις για εξουσία, δεν θα εφαρμοστεί ποτέ το πρόγραμμα του απλά καρπούται οφέλη από την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.. είναι παθητικός δέκτης ψηφοφόρων.

Το 5ο κόμμα των εθνικών εκλογών οι Σπαρτιάτες στις ευρωεκλογές θα συντριβούν εάν πάρουν ποσοστό πάνω από 0,5% θα είναι άθλος.
Η απόσυρση της στήριξης Κασιδιάρη από τους Σπαρτιάτες και οι θεατρινισμοί Στίγκα έχουν ως αποτέλεσμα… την διάλυση αυτού του κόμματος…
Οι Σπαρτιάτες δεν έχουν καμία τύχη…

Ο Ηλίας Κασιδιάρης – εικάζει ο δημοσκόπος – καθώς μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία δημόσια δήλωση θα επιχειρήσει να κατέβει στις ευρωεκλογές με δικό του κομματικό σχηματισμό… θα πετύχει αξιόλογο ποσοστό.. 
Το μοντέλο στήριξης αποδείχθηκε τραγικό αφού στήριξε τους Σπαρτιάτες και μετά οι Βουλευτές έκαναν ότι δεν τον ξέρουν.
Ένα κόμμα στο οποίο θα συμμετέχει ο Κασιδιάρης θα μπορούσε να πάρει 6% ή και πάνω από 6%.
Η πιθανότητα να φέρει ειδικό νόμο η κυβέρνηση ώστε να του απαγορεύσει την κάθοδο στις ευρωεκλογές… προσκρούει στο ευρωπαϊκό δίκαιο.
Και ενώ εδώ στην Ελλάδα η ΝΔ κάνει κουμάντο και κατασκευάζει νόμους κατά το δοκούν δήθεν ότι απειλείται το πολίτευμα και άλλες τέτοιες ανοησίες… εάν κατασκευάσουν νόμο ότι απειλείται η Ευρώπη… τότε ο Κασιδιάρης πρέπει να προταθεί για Nobel…

H Ελληνική Λύση του Βελόπουλου θα κινηθεί μεταξύ 6% με 7% αλλά το ποσοστό του θα εξαρτηθεί από το εάν θα κατεβάσει κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Το κόμμα Νίκη κινείται στα όρια εισόδου ενώ η ΜΕΡΑ 25 πιθανότητα θα είναι στην ευρωβουλή…
Βέβαια ρόλο θα διαδραματίσει και η νέα κατάτμηση των περιφερειών.
Επίσης και η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι στην ευρωβουλή.

www.bankingnews.gr