Υλικά Συνταγής 500 γραμ. γίγαντες 750 γραμ. σπανάκι 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 ξερό κρεμμύδι ...

Συχνά η συντήρηση της φέτας, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Πρόκειται για ένα ευαίσθητο τυρί, που χαλάει πολύ εύκολα. Κιτρινίζει, ...

Είτε επιλέξετε λοιπόν φρέσκες είτε κατεψυγμένες, να θυμάστε ότι για να είναι ζουμερές πρέπει να αποφύγετε να τις ...

Υλικά 3 κολοκυθάκια 2 καρότα 1 φρέσκια ντομάτα Λίγο άσπρο λάχανο (κατά βούληση) 2 κ.σ. ντοματοπελτές 1/2 πιπεριά ...

Για τη πουτίγκα 750 γρ γάλα 120 – 180 γρ  ζάχαρη 5 γρ εσάνς βανίλιας 40 γρ κορν ...

Τα μανιτάρια είναι σαν το κρέας! Παρόμοια γεύση, υφή και σου δημιουργεί τον ίδιο κορεσμό! Αν είσαι χορτοφάγος ...

Υλικά 1200 γρ σπάλα μοσχαρίσια ή κατσικάκι 1 πακέτο (500 γρ) κριθαράκι χοντρό (Επιλέξτε καλό κριθαράκι!) 120 ml ...

Μέθοδος Εκτέλεσης Για το κέικ Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, τον καφέ και ανακατεύουμε να λιώσει ο ...

Υλικά Συνταγής 700 γραµ. φρέσκο ανθότυρο (χλωρή μυζήθρα) 5 μεγάλα αυγά (χτυπημένα) 1 φλ. μέλι θυμαρίσιο 3/4 φλ. ...

Υλικά Συνταγής 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 500 γραμ. 250 γραμ. λιωμένο αιγοπρόβειο βούτυρο 300 γραμ. φιστίκι Αιγίνης ωμή ...