Υλικά συνταγής 800 γρ. πατάτες 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 200 γρ. κασέρι ...

Πως φτιάχνουμε παστό χοιρινό-καπνιστό-σύγκλινο Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν ψυγεία για να διατηρηθεί το κρέας, οι άνθρωποι ...

Για ένα γευστικό αποτέλεσμα το μυστικό είναι το εξής: Μαζί με τη γέμιση βάζουμε πάντα ένα κομμάτι φρέσκο ...

Ο καφές από ρεβυθι είναι ένα υποκατάστατο καφέ, γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες από την αρχαιότητα. Είναι ...

Πικάντικη γεύση με λαχταριστό μοσχαρίσιο κρέας Υλικά Μερίδες: 4-6 1 κιλό μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα χωρίς κόκαλο, κομμένη σε κύβους ...

To χταπόδι αποτελεί τον άκρως καλοκαιρινό μεζέ, όμως μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό αφού γίνεται ...

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για το καθημερινό μας τραπέζι. Υλικά Μερίδες: 8 μπιφτέκια 1 κιλό κιμάς κοτόπουλου, από ...

Μοιάζουν πολύ εξωτικά κι όμως φυτρώνουν και στη χώρα μας και έχουν υπέροχη γεύση. Για τα φραγκόσυκα ο ...

Σιγομαγειρεμένο, με ώριμες ζουμερές ντομάτες, με ωμό λάδι στο σερβίρισμα και έξοχα αρώματα Υλικά Μερίδες: 4 μερίδες 1 ...

Υλικά Συνταγής 2 μετριες μελιτζάνες 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 συσκευασία ντομάτες ολόκληρες (ή 2 μεγάλες ...