Υλικά Για τη ζύμη 530γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 60γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 80γρ. ζάχαρη άχνη ¼ ...
Πώς συνηθίζετε να φτιάχνετε το ρύζι μπασμάτι; Στην κατσαρόλα. Εκτός αν κρατάτε από Ανατολή κι έχετε πάντα έτοιμο ...
Συγκλονιστικοί! Με μυζήθρα Βυτίνας ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ:: 900 g κολοκυθάκια 130 g μυζήθρα Βυτίνας ξερή 3 αυγά 400 ...
To jackfruit έχει καταφέρει να μπει στην ζωή αρκετών χορτοφάγων και να αντικαταστήσει επάξια το χοιρινό κρέας με ...
Υλικά: 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 750 γρ. αλεύρι 200 γρ. προζύμι Nερό (όσο χρειάζεται για να γίνει ...
Υλικά Συνταγής 1 πακέτο φύλλο κρούστας 200 γραμ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο Για το σιρόπι 350 γραμ. ζάχαρη 250 ...
Χωρίς ζύμωμα! Εύκολα και γρήγορα! 600 γρ αλεύρι γοχ, 410 ml νερό σε θερμοκρασία 50°C, 12 γρ μαγιά ...
Η πιο μαλακή, η πιο ζουμερή, η πιο νόστιμη που φάγατε ποτέ! Συστατικά: 600 g μπριζόλες κόντρα ½ ...
Υλικά Συνταγής Για το παντεσπάνι βανίλιας 4 μεγάλα αυγά 220 γραμ. ζάχαρη 220 γραμ. μαλακό βούτυρο 220 γρ. ...
Υλικά 30 κομματια περιπου 0.5 κιλο καταΐφι 250 γρ. κασερι 250 γρ. γκουντα 250 γρ. ρεγκατο 8 φετες ζαμπον 2 φετες μπεικον 1 βιταμ 1 κρεμα ...