Η φασολάδα, είναι αναμφίβολα  ένα από τα δημοφιλέστερα κλασικά παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, ειδικά τις κρύες χειμωνιάτικες ...

Υλικά Συνταγής 1 χταπόδι φρέσκο περίπου 1.000-1.200 γραμ. 2 ξερά κρεμμύδια 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα λευκό ξηρό ...

Στο συγκεκριμένο γλυκό, το βούτυρο ή η μαργαρίνη και η σοκολάτα, που χρησιμοποιείται στο παραδοσιακό μωσαϊκό, αντικαθίσταται από ...

Υλικά Συνταγής 20 μανταρίνια μέτρια σε μέγεθος (ώριμα-σφιχτά και ακέρωτα) 3 φλ. ζάχαρη το χυμό από 1/2 λεμόνι ...

Υλικά: 1 χταπόδι 1 κιλό κρεμμυδάκια μικρά 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές ξύδι 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 5 ...

Υλικά 1 Φυτική κρέμα γάλακτος Παντεσπάνι 1 ποτήρι αλεύρι 4 αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ ...

Υλικά για τη ζύμη: 4 κούπες αλεύρι 2 κούπες νερό χλιαρό 1 κουταλιά λάδι 1 κουταλιά ξίδι 1 ...

Υλικά   750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος 3 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 σφηνάκι Ούζο 400 γρ. Ντομάτα ψιλοκομμένη ή 1 ...

Υλικά: Για την ζύμη: 350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ. χλιαρο νερό 1 φακελάκι ξηρή ...

Υλικά Συνταγής 200 γραμ. ζάχαρη 200 γραμ. νερό 2 κ.σ. κακάο ¼ κ.γλ. κανέλα 4 κ.σ. κονιάκ 250 ...