Υλικά 1 Φυτική κρέμα γάλακτος Παντεσπάνι 1 ποτήρι αλεύρι 4 αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ ...
Υλικά για τη ζύμη: 4 κούπες αλεύρι 2 κούπες νερό χλιαρό 1 κουταλιά λάδι 1 κουταλιά ξίδι 1 ...
Υλικά 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος 3 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 σφηνάκι Ούζο 400 γρ. Ντομάτα ψιλοκομμένη ή 1 ...
Υλικά: Για την ζύμη: 350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ. χλιαρο νερό 1 φακελάκι ξηρή ...
Υλικά Συνταγής 200 γραμ. ζάχαρη 200 γραμ. νερό 2 κ.σ. κακάο ¼ κ.γλ. κανέλα 4 κ.σ. κονιάκ 250 ...
Το ελληνικό, σιροπιαστό κέικ, η πιο απολαυστική βάση για παγωτό, είναι το ραβανί. Εδώ και δεκαετίες, τα σκήπτρα ...
Υλικά 400γρ. κριθαράκι μέτριο 200γρ. μανιτάρια άσπρα, σε λεπτές φέτες ή πλευρώτους, σε κυβάκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ ...
Υλικά 8 κομμάτια 1 κιλό πατάτες 1/2 φλιτζάνι τυρί τριμμένο (φέτα) 1/2 φλιτζάνι γάλα 8 αυγά Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση Καθαρίζουμε και ...
1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλιτζάνι τσαγιού αραβοσιτέλαιο ή ¾ φλιτζανιού ταχίνι Χυμός 4-5 πορτοκαλιών ...
Υλικά: 1 ½ κιλό μυζήθρα ανάλατη φρέσκια 1 φλιτζάνι μέλι 7 αυγά 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φρέσκο ...