ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ

Γιώργος Θαλάσσης
Ρωμιοί της Πόλης

Τώρα που το ψευτορωμαίικο καταρρέει, μαζί με όλη την Ευρώπη, θα δούμε την υποκρισία του και το ότι ποτέ δεν απελευθερωθήκαμε πραγματικά.
Τώρα που τα ευρώ τελειώνουν και που τα εναπομείναντα δεν θα μπορούν να αγοράσουν θέρμανση, τρόφιμα και ηλεκτρικό, τώρα θα δούμε ότι ο υλιστικός ψεύτικος παράδεισος της Δύσης βασισμένος στο ψεύτικο χρήμα και το σύστημα του χρέους ήταν ένα μεγάλο ψέμα.
Ποτέ δεν απελευθερωθήκαμε πραγματικά.

Αλλάξαμε κατακτητές απλά. Ποτέ δεν ξαναγίναμε Βυζάντιο – Ρωμαίικο, δεν μας άφησαν οι βάβαροι και η Δύση… Το έλεγε πολύ σωστά ο Άγιος Κοσμάς “…θα έρθει ένα ψευτορωμαίκο, μην το πιστέψετε, θα φύγει πίσω”.
Αντίχριστοι διώκτες, άθεοι, δουλικοί στα αμερικανο – ευρωπαϊκά αφεντικά τους, αχόρταγοι στο χρηματισμό και στα σκάνδαλα. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων μας ξερίζωσαν από τις ρίζες μας και μας προπαγανδίζουν καθημερινά με τις διαστροφές, τον εθνομηδενισμό και την υπακοή στην Δύση.

Η κακή μέρα φαίνεται από το πρωί και στο ξημέρωμα της απελευθέρωσής μας το 1821 εμφανίστηκαν οι ”εγγυήτριες δυνάμεις” και μας έδεσαν σε μια νέα πιο ύπουλη σκλαβιά.
Θα φύγει πίσω από εκεί που ήρθε το ψευτορωμαίικο, θα καταρρεύσει και μαζί του η σάπια ευμάρεια, η υποταγή στη σατανική δύση και το αμερικανικό όνειρο, που μας εμφυτεύσανε… και που τελικά αποδείχτηκε εφιάλτης.

Γιώργος Θαλάσσης
Ρωμιοί της Πόλης