Επίκαιρα

“Ένα στρατηγικό λάθος που επηρεάζει το μέλλον της ανθρωπότητας”: κάλεσμα από τον καθηγητή Luc Montagnier.

Από την έναρξη της πανδημίας, ο καθηγητής Luc Montagnier , βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής, έχει κάνει πολλές δηλώσεις που έχουν γίνει πρωτοσέλιδο. Μια από αυτές είναι για την “κατασκευασμένη” προέλευση του ιού και οι εισαγωγές του προσδιορίζονται μέσω μαθηματικών μοντέλων που επιτρέπουν τον εντοπισμό των αναμενόμενων διαταραχών της αρμονίας. Αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώθηκε σε μια μελέτη, που ειδώθηκε εξετάστηκε από τους συναδέλφους, που γράφτηκε με τον μαθηματικό Jean-Claude Perez, στη συνέχεια στα γυρίσματα του FranceSoir, καθώς και από πολλούς διεθνείς εμπειρογνώμονες έως ότου έγινε μια από τις πιο πιθανές υποθέσεις και όχι πια διατριβή συνωμοσίας όπως το έχουν απεικονίσει πολλά mainstream μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα, ο καθηγητής Montagnier ξεκινά μια έκκληση υπό το φως των αναλύσεών του και των πολυάριθμων συνομιλιών με ειδικούς από όλο τον κόσμο.

«Αυτό εδώ είναι ένα κάλεσμα προς τους ηγέτες που προωθούν στη χώρα τους και σε διεθνές επίπεδο έναν μαζικό εμβολιασμό για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωναϊού Covid-19.

Επί τη βάση ακόμη πειραματικών δεδομένων, αυτοί επέτρεψαν και ενθάρρυναν μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού με νέους τύπους εμβολίων.

Αυτά τα εμβόλια φέρουν ένα μέρος του RNA του κωδικοποιημένου ιού για την πρωτεΐνη της επιφάνειάς του επιτρέποντας την προσκόλλησή της στα κύτταρα-στόχους. Οι κατασκευαστές αυτών των εμβολίων πίστεψαν αφελώς και έκαναν να γίνει πιστευτό ότι οι οργανισμοί που εγχύθηκαν θα είχαν ισχυρή απόκριση αντισωμάτων εξουδετερώνοντας αυτήν την επιφανειακή πρωτεΐνη και έτσι θα αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού..

Ωστόσο τα γεγονότα αντιβαίνουν αυτήν την ελπίδα: τα εμβόλια Pfizer , Moderna, Astra Zeneca δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού από άτομο σ΄άτομο και οι εμβολιασμένοι είναι επίσης μεταδότες όσο και οι μη εμβολιασμένοι.

Κατά συνέπεια η ελπίδα μιας “συλλογικής ανοσίας” από την αύξηση του αριθμού εμβολιασμένων είναι ολοκληρωτικά μάταιη.

Η εξήγηση αυτής της αποτυχίας είναι απλή : η υψηλή μεταλλακτική ικανότητα του ιού που συνδέεται με την υψηλή μεταδοτικότητά του επιτρέπει την επιλογή παραλλαγών ανθεκτικών στα εμβόλια.

Είναι μια κούρσα όπου ο ιός θα έχει πάντα ένα μακρύ προβάδισμα
Πρέπει να το εγκαταλείψουμε και ν΄αρνηθούμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κυρίως το ιατρικό προσωπικό είναι ήδη καλά πληροφορημένο για τις παρενέργειες των σύγχρονων εμβολίων.

Προτείνω στις αρχές σωτήριες λύσεις :

  1. Εμβολιασμός με εμβόλιο που παράγει ισχυρή κυτταρική ανοσία τύπου Τ όπως το BCG (οι χώρες που ασκούν αυτόν τον εμβολιασμό έχουν χαμηλή συχνότητα εμφάνισης Covid19),
  2. Η έγκαιρη θεραπεία της λοίμωξης με ιβερμεκτίνη και βακτηριακό αντιβιοτικό επειδή υπάρχει ένας βακτηριακός συμπαράγοντας που ενισχύει τις επιδράσεις του ιού. “

Συνεπώς, ο καθηγητής Montagnier ζύγισε κάθε του λέξη ξεκινώντας αυτήν την έκκληση που δέχεται ευνοϊκά η κοινότητα των υγειονομικών, μερικοί από τους οποίους είναι συντετριμμένοι από την απόφαση του Συνταγματικού Συμβουλίου να καταστήσει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό.

Ένας γιατρός αντιδρά: “ευχαριστώ τον καθηγητή Montagnier, ελπίζουμε ότι πολλοί επιστήμονες σαν αυτόν θα συμμετάσχουν σε αυτό το κάλεσμα, ώστε η κυβέρνηση να μπορέσει επιτέλους να ανοίξει τη συζήτηση”.

 

Πριν λίγες μέρες, πολυάριθμες διαδηλώσεις ενάντια στον υγειονομικό εμβολιασμό και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του ιατρικού προσωπικού θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 180 πόλεις της Γαλλίας.francesoir 7/8/21. Δρείτε βίντεο πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο.

πηγή

 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Αρχάγγελος Μιχαήλ

120,00 

Ακριβές αντίγραφο Βυζαντινής τέχνης. Το μεταλλικό μέρος επιστρώνεται με καθαρό ασήμι 999° και χρυσό 24Κ. Ενώ το αγιογραφημένο μέρος φιλοτεχνείτε πάνω σε καμβά σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο της Βυζαντινής αγιογραφίας.

Διαστάσεις: 20×24 εκ.

Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο.
Διαστάσεις 18×24

Αγία Κυριακή

25,00 

Ξυλόγλυπτη εικόνα (σκαλιστή), Βυζαντινής – Ορθόδοξης νοοτροπίας, με την Αγία Κυριακή

Διαστάσεις 14×33 εκ.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΑΣΗΜΙ925 ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΖΙΡΚΟΝ

42,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη.
Διαστάσεις 18×24

Ξύλινο Κουτί Ορθογώνιο 2

36,00 

Ξύλινο κουτί σε σχήμα ορθογώνιου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λιβανοθήκη, λειψανοθήκη ή ως αποθηκευτικός χώρος για κάρτες ή οτιδήποτε

Πίσω στη λίστα