Φουντώνουν οι φήμες για συνέντευξη Πούτιν σε γνωστό Αμερικανό! Χαμός στις ΗΠΑ

Χιλιάδες μηνύματα έχουν από χθες κατακλύσει τα αμερικανικά social media σε ό,τι αφορά την πιθανότητα ο Ρώσος πρόεδρος να δώσει συνέντευξη σε Αμερικανό δημοσιογράφο.

Και μάλιστα όχι κάποιον τυχαίο, αλλά έναν από τους διασημότερους τα τελευταία χρόνια, τον πρόσφατα απολυμένο από το Fox News, Τάκερ Κάρλσον.

Ένα αιφνίδιο ταξίδι του Τάκερ στη Μόσχα φούντωσε τις φήμες, αν και ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα θέση επ’ αυτού!

Το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Carlson εθεάθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης να επιβιβάζεται σε πτήση με προορισμό τη Μόσχα.

Χθες Σάββατο παρακολούθησε το μπαλέτο «Σπάρτακος» στο Θέατρο Μπολσόι, αναφέρουν τα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δυτικά μέσα πάντως «βουίζουν», με τον Έλληνα δημοσιογράφο με έδρα τη Μόσχα, Θανάση Αυγερινό, που βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις, να γράφει τα εξής:

«Ετοιμάζεται προφανώς μια ιστορική συνέντευξη του #Putin σε έναν από τους πιο γνωστούς mainstream δημοσιογράφους των #USA, που απολύθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο FoxNews
για τις αντισυστημικές του απόψεις… Η επιρροή του #Kremlin στα δυτικά κοινά αυξάνεται ξανά με την πάροδο του χρόνου, καθώς τα δυτικά αφηγήματα των #neocons για την #Ukraine και τη συνεχή κλιμάκωση της σύγκρουσης με τη #Russia “κουτσαίνουν”, πείθουν όλο και λιγότερο…».

Πρόσφατα σε ανύποπτο χρόνο ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος είχε δηλώσει πως σχεδίαζε να πάρει συνέντευξη από τον «Τσαρ Βλαντ», αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες τον είχαν ρωτήσει (κατόπιν παρακολούθησης) για αυτό!!

«Θα πας να δεις τον Πούτιν;», ήταν η ερώτηση που του έγινε, με τον ίδιο να τα έχει χαμένα:

«Πώς το ήξερε αυτό;; Αφού δεν το είχα πει σε κανέναν, μα κανέναν! Ούτε στον αδερφό μου, ούτε στη γυναίκα μου!»:

πηγή