Η Γερμανία σε τέλμα! Μαζί και η Ευρώπη: Ίλιγγο προκαλούν τα ΒΙΝΤΕΟ από το Βερολίνο

Οι αγρότες έχουν παραλύσει για πρώτη φορά την πολιτικά ιστορική πόλη μετά την Επανένωση! Κλειστοί όλοι οι δρόμοι! Χαμός στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

Πολυάριθμοι αγρότες συγκεντρώθηκαν μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο της Γερμανίας!

Όπως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, στην Γερμανία γίνεται χαμός, αλλά τα συστημικά ΜΜΕ στην Ευρώπη, δεν μεταδίδουν τίποτα, καθώς, αν μεταδώσου, τότε θα πρέπει να γίνει επίσημη παραδοχή πως οι λεγόμενες κυρώσεις κατά της Ρωσίας γύρισαν μπούμερανγκ στους λαούς της Ευρώπης, πόσο μάλλον στην λεγόμενη «ατμομηχανή» της Γηραιάς Ηπείρου.

Μάλιστα, αγρότες, οι οποίοι αντιτίθενται στην φτωχοποίηση των παραγωγικών μονάδων της χώρας ώστε να αναλάβουν οι πολυεθνικές., απέκλεισαν ένα οχηματαγωγό στο Σλίτσιελ, στην βόρεια Γερμανία, στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ, και παραλίγο να τον προπηλακίσουν!

Αμέτρητα τρακτέρ έφτασαν στο Βερολίνο το απόγευμα της Κυριακής για να λάβουν μέρος στις σημερινές γιγάντιες διαδηλώσεις!

Το σύνθημά τους είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία του άρθρου: «Αν καταστραφούν οι αγρότες τότε το φαγητό σου θα εισάγεται»! Και αυτοί που θα το εισάγουν θα είναι οι πολυεθνικές των τροφίμων εργαστηρίων!!!

Η αστυνομία του Βρανδεμβούργου ανέφερε αποκλεισμούς σε όλο το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων του κράτους σήμερα το πρωί. Σχεδόν όλοι οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι.

Αρκετές εκατοντάδες αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στην πύλη του Βρανδεμβούργου. Πολλοί περισσότεροι ελκυστήρες και γεωργικά μηχανήματα βρίσκονται στον δρόμο προς την πολιτικά ιστορική πόλη, η οποία πάλαι ποτέ ήταν χωρισμένη σε δυτικό και ανατολικό Βερολίνο!

πηγή