Η μασονική πυραμίδα στο Ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο. Βίντεο ντοκουμέντο

Η μασονική πυραμίδα στο Ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο. Βίντεο ντοκουμέντο


Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι η δημιουργία μιας ελίτοικογένειας: Των Ρότσιλντ. Στις διαπραγματεύσεις τους με το Ισραήλ.

Χτισμένο το 1992, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ, μπροστά από το Κνεσέτ (κοινοβούλιο του Ισραήλ.). Η ιδιότυπη αρχιτεκτονική του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις , λόγω της αντίθεσης των παλαιών αρχιτεκτονικών ρυθμών έναντι των νέων, απαρτίζεται απο φως και σκιά σε σχέση με τις ευθείες γραμμές και τις καμπύλες. Σχεδόν όμως όλοι οικριτικοί και οι δημοσιογράφοι έχουν, ωστόσο παρέλειψε να αναφέρουν τα μασονικά κραυγαλέα σύμβολα που παρουσιάζονται στο κτίριο.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Η οικογένεια Rothschild είναι μια διεθνής δυναστεία εβραϊκής καταγωγής η οποία ελέγχει το τραπεζικό σύστημα εδώ και αιώνες. Οι απόγονοι του Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) εξαπλώθηκαν σε όλη την Ευρώπη και έγιναν οι σημαντικότεροι παράγοντες όσον αφορά την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή της ηπείρου.

Οι Ρότσιλντ είναι οι βασικοί δημιουργοί του σιωνιστικού κινήματος και οι πιο δραστήριοι φορείς για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Ο James A. de Rothschild χρηματοδότησε το Κνεσέτ, που είναι το κύριο πολιτικό κτίριο του Ισραήλ. Και ακριβώς μπροστά του βρίσκεται το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ, δώρεα από ένα άλλο μέλος της δυναστείας: την Dorothy de Rothschild.

Στην ίδια ευρύτερη περιοχή της Ιερουσαλήμ, μπορούμε να βρούμε επομένως το Κνεσέτ και το Ανώτατο Δικαστήριο, που χτίστηκε από τους Rothschilds και, μετά από κάθετη οδός , αρκετά τετράγωνα μακριά, βρίσκεται το Μουσείο Ροκφέλερ (άλλη μια ελίτοικογένεια εβραικής καταγωγής)
Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να κατανοήσουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Ισραήλ.

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ (Illumination)

Ένα ταξίδι μέσα από το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι στην πραγματικότητα μια συμβολική πορεία προς τη φώτιση. Ο τελικός “στόχος” του ταξιδιού είναι να φτάσουν στην κορυφή της πυραμίδας που βρίσκεται στην οροφή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στην κορυφή μιας περιοχής όπου η “άγια των αγίων” θα βρίσκεται σε έναν εβραϊκό ναό.

Σε κάθε πλευρά της κορυφής της πυραμίδας, υπάρχει μια τρύπαπου αντιπροσωπεύει τον “παντεπόπτη οφθαλμό” του Μεγάλου Αρχιτέκτονα (δείτε κάτι αντίστοιχο στην Μεγάλη Σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών) ..

Κάποιος που μπαίνει το Ανώτατο Δικαστήριο βρίσκει τον εαυτό τουσε ένα σκοτεινό χώρο, μπροστά από μια σκάλα που οδηγεί σε μια πηγή φωτός.

Με την αναρρίχηση των σκαλοπατιών, ο επισκέπτης αφήνει σταδιακάτα βάθη του σκότους για να φτάσει τελικά λαμπρό φως του ήλιου.Υπάρχουν τρία επίπεδα ανά 10 μέτρα, συνολικού ύψους 30μέτρων.Αντιπροσωπεύουν τούς πρώτους 30 βαθμούς του Τεκτονισμού, όπου ο βέβηλος σταδιακά λαμβάνει από τα βάθη της υλικής ζωής(σκοτάδι) τη σοφία και τον φωτισμό (φως). Γνωρίζουμε ότι ο Ελευθεροτεκτονισμός αποτελείται από 33 βαθμούς.

Η δεξιά πλευρά της σκάλας αποτελείτε από παλαιά πετρώματα πούθυμίζουν τα τείχη της αρχαίας Ιερουσαλήμ, ενώ στα αριστεράυπάρχει ένας ομαλός και σύγχρονος τοίχος. Αυτό αντιπροσωπεύει το διαχρονικό χαρακτήρα της απόκρυφης διδασκαλίας, που έχει διαβιβαστεί από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Μόλις ανεβούμε τα σκαλοπάτια, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσειμια υπέροχη θέα της Ιερουσαλήμ. Είναι ένας συμβολικός δρόμος ,το φωτισμένο πλέον άτομο έχει αποκτήσει “πνευματική όραση”.

Η βιβλιοθήκη χωρίζεται σε τρία επίπεδα, που αντιπροσωπεύουν συμβολικά τους τελευταίους τρεις βαθμούς του Τεκτονισμού (31ο,32ο και τον τιμητικό 33ο).
Το πρώτο επίπεδο είναι αποκλειστικά για τους δικηγόρους,

Το δεύτερο προορίζεται για τους δικαστές

Και στο τρίτο επίπεδο έχουν πρόσβαση μόνο οι συνταξιούχοι δικαστές.

Ο τρόπος λειτουργείας της βιβλιοθήκης – (όπου ορισμένα στοιχεία της είναι το αποκλειστικό προνόμιο των λίγων επιλεγμένων )- συσχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία των απόκρυφων διδασκαλιών που σε κάποιο βαθμό μπορεί να δοθούν μόνο εάν οι μυημένοι έχουν εκκαθαριστεί με επιτυχία στους προηγούμενους βαθμούς.

τα τρία επίπεδα της βιβλιοθήκης

Η βιβλιοθήκη περιέχει νομικά, δικαστικά, φιλοσοφικά και πνευματικά έργα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα “αποκλειστικά” βιβλία περιέχουν τον πλούτο της εσωτερικής γνώσης. Ακριβώς πάνω από το υψηλότερο επίπεδο της βιβλιοθήκης (που αντιπροσωπεύει το 33ο βαθμό) είναι η βάση της πυραμίδας. Εκεί είναι όπου τελειώνει και ο Τεκτονισμός συμβολικά, και αρχίζει η κρυμμένη τάξη των Illuminati!


η προβολή της πυραμίδας από το εσωτερικό του κτηριού