ΗΠΑ και Κίνα διαφωνούν στα γεωπολιτικά, αλλά συμφωνούν στην υποδούλωση των ανθρώπων!

ΗΠΑ και Κίνα διαφωνούν στα γεωπολιτικά, αλλά συμφωνούν στην υποδούλωση των ανθρώπων!

Μαζί ΗΠΑ και Κίνα για «παγκόσμιο σκότος»! Ψήφισμα «βόμβα» του ΟΗΕ.

Διαφωνούν στα γεωπολιτικά, αλλά συμφωνούν στην υποδούλωση των ανθρώπων! Προχωρούν για να ετοιμάσουν το έδαφος για την διακυβέρνηση της Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε την Πέμπτη το πρώτο παγκόσμιο ψήφισμα για την τεχνητή νοημοσύνη!

Φέρεται να ενθαρρύνει τα κράτη-μέλη να προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τους κινδύνους της AI (Διαβάστε παρακάτω τι ισχύει).

Το ψήφισμα, το οποίο δεν είναι δεσμευτικό, προς ώρας, για τις χώρες, προτάθηκε από τις ΗΠΑ και υποστηρίχθηκε από την Κίνα και 120 ακόμα έθνη, καθώς σε αυτό το θέμα όλοι συμφωνούν!

Ήδη αυτό έχει γίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Στις Βρυξέλλες αποφασίστηκε η μεγαλύτερη πλάνη κατά των ανθρώπων

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον κανονισμό περί τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) που κατοχυρώνει, υποτίθεται, την ασφάλεια των χρηστών και την τήρηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων! Ποιοί άραγε θα εξασφαλίσουν την τήρηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ανθρώπων;;; Αυτοί που τα παραβίασαν υποχρεώνοντας πολλούς από αυτούς να κάνουν το εμβόλιο, ενώ δεν ήθελαν;;;

Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν το κείμενο, στο οποίο είχαν συμφωνήσει με τα κράτη μέλη τον Δεκέμβριο του 2023, με 523 ψήφους υπέρ, 46 ψήφους κατά και 49 αποχές.

Όπως λένε στόχος της νέας νομοθεσίας είναι να προστατεύσει τα θεμελιώδη δικαιώματα, τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα από τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης υψηλού κινδύνου, αλλά και να ενισχύσει παράλληλα την καινοτομία και να αναδείξει την Ευρώπη ως πρωτοπόρο δύναμη στον τομέα αυτό.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη πλάνη κατά των ανθρώπων! Η τεχνητή νοημοσύνη προορίζεται να αποκτήσει δική της προσωπικότητα και να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε «σκοτεινά» μονοπάτια!

«Είναι τόσο δελεαστική»! Το μήνυμα στους ανθρώπους για το «σκότος» που έρχεται

Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής αλλά και συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Yuval Noah Harari, κάνει συνεχώς αναρτήσεις με ΒΙΝΤΕΟ, τα οποία αφορούν το μέλλον των ανθρώπων, ανεξαρτήτως επικαιρότητας!

Μιλώντας για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σε πλήρη μορφή, με ελάχιστους να γνωρίζουν την αλήθεια, είπε:

«Είναι τόσο δελεαστική (η τεχνητή νοημοσύνη) επειδή έχει τεράστιες θετικές δυνατότητες.

Ναι, μπορεί να μας παρέχει πολύ καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από ό,τι μπορούμε ακόμη και να φανταστούμε. Μπορεί να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο δισεκατομμυρίων ανθρώπων σ’ όλο τον κόσμο.

Έχει τεράστιες θετικές δυνατότητες. Γι’ αυτό είναι τόσο δελεαστική…

Αν όμως την χρησιμοποιήσουμε εσφαλμένα, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι το τέλος του πολιτισμού μας!

Κι αυτό που μαθαίνουμε από την ιστορία είναι ότι οι άνθρωποι δεν είναι πολύ καλοί στην χρήση νέων τεχνολογιών. Τελικά, μαθαίνουν πως να το κάνουν αλλά υπάρχει μια δύσκολη μεταβατική περίοδος όπου κάνουμε πολλά λάθη… Και το μέγεθος των λαθών που μπορεί να κάνουμε αυτή τη φορά σημαίνει ότι ίσως να μην συνέλθουμε από τα λάθη μας (σ.σ. Η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να κυριαρχήσει πάνω στους ανθρώπους. Ο Χαράρι επισημαίνει το ρίσκο, χωρίς να αποκαλύπτει πως δεν φταίνε οι άνθρωποι που χειρίστηκαν την ΤΝ λάθος, αλλά έτσι θα έχει προγραμματιστεί και όταν αποκτήσει δική της προσωπικότητα, το πάρτι θα ξεκινήσει».

πηγή