Επίκαιρα

Λεφτά και από προμηθευτή του Προέδρου Πούτιν για τον Μπαιντεν; Νέες συγκλονιστικές καταγγελίες

Ο επιχειρηματικός συνεργάτης του Χάντερ Μπάιντεν, Κένες Ρακίσεφ, ο οποίος συναντήθηκε και με τον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν, φέρεται να προμήθευε τεθωρακισμένα οχήματα σε δυνάμεις που υποστηρίζονται από τον Πρόεδρο Πούτιν και χρησιμοποιήθηκαν στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία!

Σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν και ανήκουν στον Ρακίσεφ, ο οποίος φαίνεται στη φωτό να έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τεθωρακισμένα οχήματα παραδόθηκαν στα στρατεύματα της Τσετσενίας και χρησιμοποιήθηκαν κατά την εισβολή στην Ουκρανία.

Μια αναφορά που δημιουργήθηκε από την  Πρωτοβουλία για την «Ανάκτηση Περιουσιακών Στοιχείων του Καζακστάν» (KIAR), περιγράφει λεπτομερώς πώς ο Ρακίσεφ είναι ιδιοκτήτης της Καζακστάν Paramount Engineering (KPE), η οποία κατασκευάζει θωρακισμένα οχήματα μάχης ανθεκτικά στις νάρκες Arlan.

Τα οχήματα εντοπίστηκαν στη Μαριούπολη τον Απρίλιο του 2022.

IMG 3669

Ο Rakishev είναι ο ίδιος επιχειρηματικός συνεργάτης που έδωσε στον Hunter Biden 142.300 δολάρια για να αγοράσει μια Porsche το 2014 και χρησιμοποίησε επίσης τον Hunter για να επενδύσει εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

πηγή

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!