Επίκαιρα

«Λύγισε» η Σάσα Μπάστα μιλώντας για το θαύμα του Άγιου Εφραίμ

Στην εκπομπή Happy day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Σάσα Μπάστα για το θαύμα του Εφραίμ που έζησε και όπως αποκάλυψε στάθηκε η αφορμή για να σωθεί ο αδελφός της.

«Εγώ από πολύ μικρό παιδί πηγαίνω στον Άγιο Εφραίμ και έχω δει και ακούσει και προσωπικά έχω βιώσει θαύματά του Και κάθε φορά που ακούω για ένα θαύμα που θέλει να μοιραστεί ένας άνθρωπος συγκινούμε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο αδερφός μου έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τον καλοκαίρι είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχει λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι στιγμές που έχετε, ότι το θέμα είναι διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χαρτιά. Πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άκουγα στα αυτιά μου τον ήχο της εντατικής. Η μητέρα μου μού είπε ότι ο Άγιος Εφραίμ με αυτόν τον ήχο σου παρουσιάζεται και σου δείχνει ότι είναι κοντά σου», είπε η Σάσα Μπάστα.

Και συνέχισε: «Κοιμόμουν για πολλές εβδομάδες έξω από τη ΜΕΘ. Είπα ότι θα κάνω το τάμα και δεν νομίζω ότι θα ξαναπερπατήσω. Θα πηγαίνω γονατιστή για να ευχαριστήσω γι’ αυτό το θαύμα. Την επόμενη μέρα έβγαλαν τον αδερφό μου από την καταστολή. Ο αδερφός μου ξύπνησε 14 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ. Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Αυτό που έζησα εγώ και η οικογένειά μου ήταν θαύμα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα.

Η ιστορία της μάλιστα συγκίνησε έντονα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που ανέφερε: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο αυτού του Αγίου».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

https://streamable.com/p1ql4d

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

 

 

 

 

 

 

 

πηγή