Μητσοτακισμός: Κάθε μέρα και χειρότερα

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Το έχουμε γράψει επανειλημμένα.

Έπρεπε να φύγει ο Τσίπρας για να φανερωθεί 100% η αθλιότητα του μητσοτακισμού.

Που πλέον ομοιάζει με βαρέλι δίχως πάτο.

Ασκεί κριτική η αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη για τα ανομήματά του (ενδοτική εξωτερική πολιτική, θάψιμο σκανδάλου υποκλοπών), κι αυτός ανερυθρίαστα επικαλείται το 41% για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτονται απόρρητα ισραηλινά σχέδια εκδίωξης του παλαιστινιακού πληθυσμού της Γάζας, που εμπλέκουν και την Ελλάδα. Κι επισήμως δηλαδή, αν ισχύει η αποκάλυψη των Wikileaks, η χώρα μετατρέπεται σε αποθήκη ψυχών. Με κίνδυνο να παρεισφρήσουν στις ορδές της δυστυχίας τρομοκράτες της Χαμάς και… γαία πυρί μιχθήτω.

Παράλληλα, μέσα στο χάος ο Μητσοτάκης χωρίς αιδώ επιχειρεί να σηκώσει τη σημαία της αξιοκρατίας για να διανθίσει τη νέα διαδικασία επιλογής διοικητών στο δημόσιο, προκαλώντας πανελλαδική θυμηδία. Ξέχασε ο δόλιος τα αίσχη της Καρδίτσας.

Στο μεταξύ, συνεχίζει να αντιμετωπίζει την εξευτελιστική ακρίβεια με ημίμετρα, με όσα έλεγε περί μπανανίας να του γυρίζουν μπούμεραγκ.

Κορυφαίος ξεπεσμός, η μετεκλογική εξαπάτηση των ελευθέρων επαγγελματιών. Όπου τους χαράτσωσε ύπουλα φορώντας το προσωπείο του Κατρούγκαλου, τον όποιο μαύρισαν στην κάλπη. Πλέον, κάνουν πρόβες αυτοκτονίας στα μπαλκόνια τους αρνούμενοι να πιστέψουν το μέγεθος της μπαγαποντιάς.

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε: Ολοταχώς προς τις ταπεινωτικές Πρέσπες του Αιγαίου, ενίσχυση της ακόρεστης μάσας των ολιγαρχών που τον στηρίζουν, περαιτέρω άνοιγμα της «χρηματοδοτικής κάνουλας» στους κυβερνητικούς προπαγανδιστές και πλήρης ανομία παντού με επιλεκτικές καταδρομικές επιχειρήσεις της αστυνομίας.

Μιλάμε για ρεσιτάλ αριστείας, όχι αστεία.

ΥΓ. Συναντήθηκε σήμερα ο Χακάν Φιντάν με τον Ιρανό ομόλογό του, Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν.

Κατόπιν έσκασε είδηση που αναφέρει ότι ο Μπλίνκεν μεταβαίνει εκτάκτως στην Τουρκία.

Φαντάζεστε να αναλάβει ο Ταγίπ ρόλο ειρηνοποιού και για το μεσανατολικό;

Θα πρόκειται για ασύλληπτο διασυρμό Έλληνα πρωθυπουργού.
πηγή