Μπράβο Ρωσία! Από συμβούλιο εμπειρογνωμόνων θα περνά η έκδοση κάθε νέου βιβλίου

Μπράβο Ρωσία! Από συμβούλιο εμπειρογνωμόνων θα περνά η έκδοση κάθε νέου βιβλίου

Μπράβο Ρωσία! Από συμβούλιο εμπειρογνωμόνων θα περνά η έκδοση κάθε νέου βιβλίου

Οι προπαγανδιστές της woke ατζέντας δαιμονίζονται ακόμα περισσότερο με την Ρωσία από σήμερα.
Ένα συμβούλιο εμπειρογνωμόνων δημιουργήθηκε στη Ρωσία, το οποίο θα αποφασίζει αν το περιεχόμενο των βιβλίων που εκδίδονται στη χώρα ανταποκρίνεται στην νομοθεσία, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα γίνεται σύσταση προς τους εκδότες να αποσύρουν τα επίμαχα βιβλία από την κυκλοφορία.

Αντίχριστη, διατροφική, εθνομηδενιστική προπαγάνδα, τέλος από σήμερα στα βιβλία και σε κάθε έκδοση στην μόνη χώρα που αντιστέκεται στην σάπια τυραννία της Δύσης.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Vedomosti, στη σύνθεση της ομάδας των εμπειρογνωμόνων συμμετέχουν εκπρόσωποι της ρωσικής ρυθμιστικής αρχής ελέγχου τηλεπικοινωνιών(Roskomnadzor), της Ρωσικής Εταιρείας Ιστορίας, της Ρωσικής Στρατιωτικο-Ιστορικής Εταιρείας, της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, της Πνευματικής Διοίκησης Μουσουλμάνων Ρωσίας, της Ομοσπονδίας Εβραϊκών κοινοτήτων της Ρωσίας, της Ένωσης Νομικών της Ρωσίας, της Ρωσικής Ακαδημίας Παιδείας, του Ινστιτούτου Λογοτεχνίας Γκόρκι και άλλων ιδρυμάτων.

Στις αρμοδιότητες του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων είναι – μεταξύ άλλων – να εντοπίζει τις παραβιάσεις των νόμων περί «προπαγάνδας», εκτός από τα βιβλία εκπαιδευτικού περιεχομένου, βιβλία ρυθμιστικού περιεχομένου και βιβλία που αφορούν επίσημες εκδόσεις. Την τελική απόφαση για την απόσυρση των βιβλίων από την κυκλοφορία την λαμβάνει ο εκδότης, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου.

Με την εφαρμογή του μέτρου κάποια βιβλία κόπηκαν.
Στα έργα αυτά, όπως αναφέρθηκε, τα μέλη του συμβουλίου εντόπισαν «πληροφορίες, η διάδοση των οποίων απαγορεύεται σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Μεταξύ αυτών των βιβλίων, εκδοτικός οίκος βρήκε στα βιβλία των αμερικανίδων συγγραφέων ενδείξεις «προπαγάνδας μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων».

Να ευχηθούμε κάποτε τέτοιες αποφάσεις να ληφθούν και στην Πατρίδα μας αλλά και σε κάθε Πατρίδα έτσι ώστε να ξεβρομίσει ο τόπος. Επίσης είναι επιβεβλημένο το ίδιο να γίνει και σε κάθε τηλεοπτική και μουσική παραγωγή έτσι ώστε η ανθρωπότητα να επιστρέψει στην φυσιολογικότητα.