Μυστική συνάντηση είχε ο Λιάπης Ιερώνυμος με τον Μητσοτάκη πριν την συνέντευξη του πρωθυπουργού – Τώρα επιτέλους συγκαλεί Σύνοδο

Ο Μητσοτάκης φέρεται να είχε μυστική συνάντηση με τον Λιάπη Ιερώνυμο, σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων καθώς οι αντιδράσεις από την Εκκλησία ολοένα μεγαλώνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κούλης επισκέφθηκε τον πρώην Θηβών Λιάπη στην Αρχιεπισκοπή την περασμένη εβδομάδα και συζήτησαν για την κυβερνητική ρύθμιση που θα καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση.

Μητσοτάκης  και Λιάπης προσπαθούν να βρουν μία φόρμουλα έτσι ώστε να μαλακώσουν οι φωνές διαμαρτυρίας στο χώρο της Εκκλησίας και για άλλη μια φορά να ταΐσουν με σανό τους αφελείς.

Ο Πρώην Θηβών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες επανέλαβε την πάγια θέση της Eκκλησίας και την αντίθεση των ιεραρχών και τον ενημέρωσε ότι θα συγκαλέσει την Ιεραρχία την ώρα που όλοι έχουν τοποθετηθεί και αυτός ακόμα να πράξει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει πρώτος.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 23 Ιανουαρίου.