Ο Κουτσούμπας, αρχηγός αθεϊστικού κόμματος, έβαλε τα γυαλιά στους θεωρούμενους ως «συντηρητικούς» καπήλους των εθνικοθρησκευτικών ιδανικών…

Γράφει ο Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Η όλη, εν προκειμένω, στάση του κ.Μητσοτάκη καθώς και της «κουστωδίας» του, τύπου Μαρινάκη, Σκέρτσου, Αδώνιδος Γεωργιάδη και άλλων «προσωπικοτήτων» που λυμαίνονται το δημόσιο βίο, αποκαλύπτει πανηγυρικά το μέτρο της ηθικής σήψεως και το μέγεθος της αξιακής παρακμής που μαστίζει τη σύγχρονη πολιτική ζωή. Και όμως, αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται από κάποιους , «διεστραμμένους τον νουν», ως σφόδρα επιτυχημένοι πολιτικοί και αναντικατάστατοι…..

Αυτοί οι εντολοδόχοι και υπηρέτες της Νέας Τάξης που προωθούν με συνέπεια το διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας και τον εκφυλισμό του ελληνικού Έθνους…

Και τι είδους μέσα δεν έχουν επιστρατεύσει προκειμένου να «πείσουν» τους αντιδρώντες βουλευτές ούτως ώστε οι τελευταίοι υπερνικώντας τις επιφυλάξεις, διαφωνίες και αντιθέσεις τους να συμπράξουν στο επικείμενο έγκλημα διά της ψήφου τους….

Μέχρι και «φροντιστήρια διαφωτίσεως» (σε ρόλο Κίρκης ο κ.Σκέρτσος…), διοργάνωσαν,προς δική τους καταισχύνη και προς μέγιστο αυτοεξευτελισμό των εθνοπατέρων που «μετέβαλαν γνώμη» και οι οποίοι λειτουργούν με τη νοοτροπία του μέλους του κομματικού λόχου και όχι με μοναδικό κριτήριο της στάσεώς τους, το συμφέρον του Έθνους.

Κάποιοι από αυτούς θα καταπατήσουν άνευ αιδούς και συστολής την επιταγή της συνειδήσεώς τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν το προσωπικό τους συμφέρον.
Πρόκειται για ανθρωπάκια αξιολύπητα και αξιοθρήνητα μα και σφόδρα αξιοκατάκριτα!
Να τους «χαίρονται» οι ψηφοφόροι τους …

Την ίδια στιγμή ο κ.Μαρινάκης εζήλωσε δόξαν «θεολόγου»-θολολόγου «αποφαινόμενος» ότι ο σοδομισμός δεν αποτελεί αμαρτία…..
Παραδίδει και μαθήματα θεολογίας και χριστιανικής ηθικής ο εν λόγω κύριος….

Αυτό, όμως, που αποτελεί κόλαφο στην παρειά των κυβερνώντων, των καπηλευόμενων αισχρώς το τρίπτυχο «Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια», είναι οι δηλώσεις του προέδρου του ΚΚΕ αναφορικά με το διαστροφικό νομοσχέδιο.

(βλέπε εδώ documentonews)

που όπως αναμενόταν συγκέντρωσε την απαξίωση του εσμού των ψευτοπροοδευτικών ολετήρων του Έθνους με επικεφαλής το γνωστό Πατέλη που έκανε αδιάντροπα λόγο για δήθεν «ρητορική μίσους»….

Ο κ.Κουτσούμπας, αρχηγός αθεϊστικού κόμματος και διαχρονικού πολεμίου της χριστιανικής διδαχής, έβαλε τα γυαλιά, κατά το δη λεγόμενο, στους θεωρούμενους ως «συντηρητικούς» καπήλους των εθνικοθρησκευτικών ιδανικών….