Οι προφητείες του πατέρα Nicolae Trubin του δια Χριστόν Σαλού

Θα υπάρξει αυτοκεφαλία στην Ουκρανία και… θά πάει προς τον καθολικισμό. Όταν αποδεχτούν το αυτοκέφαλο, το φράγμα του Κιέβου θα σπάσει και τα πλοία θα πλεύσουν γύρω του.

Και επειδή θα απομακρυνθούν από την πίστη, η Ουκρανία θα υποφέρει περισσότερο από όλους τους άλλους λαούς στη γη.

Ο πατέρας Nicolae Trubin προφήτεψε ότι θα ερχόταν μια στιγμή που τα αυτοκίνητα θα εγκαταλείφονταν και θα εισέβαλλαν από πουλιά λόγω προβλημάτων βενζίνης.

Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν και ακόμη και να εγκαταλείψουν διαμερίσματα σε πολυώροφα κτίρια. Ο λόγος για αυτό θα είναι η έλλειψη θερμότητας, φωτός και νερού, έτσι τα σπίτια θα γίνουν ακατοίκητα.

Ο πατέρας είπε ότι την τελευταία περίοδο, πριν το τέλος, όλα θα πέσουν: αεροπλάνα, ακόμη και δέντρα, όλα τα μέσα μεταφοράς, όλες οι επιχειρήσεις θα σταματήσουν, δεν θα υπάρχει πια βενζίνη και ότι μετά την αναχώρησή του, μετά από λίγο, θα αρχίσει το χάος. στη χώρα.

«Αργότερα, όλες οι συσκευές θα παράγουν ήχους που θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν τους ανθρώπους. Αργότερα θα υπάρχουν μαύρα κουτιά (γνωστά και ως κινητά τηλέφωνα) τόσο μικρά.

Από αυτά, οι άνθρωποι θα έχουν έναν δυνατό πονοκέφαλο, και κάποια στιγμή θα εκπέμπουν τέτοιο σήμα ότι οι άνθρωποι θα πάνε στον άλλο κόσμο».

Ο πατέρας είπε ότι η σφραγίδα του Αντίχριστου θα τεθεί σε τρία στάδια: πρώτα οι αριθμοί (n.n. CNP), μετά τα δελτία τύπου κάρτας και μετά η σφραγίδα, αλλά τίποτα δεν πρέπει να ληφθεί.

Είπε ότι η σφραγίδα του Αντίχριστου θα εφαρμοστεί στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, έτσι ώστε ένα άτομο να μην μπορεί να κάνει το σημείο του Σταυρού και να σκέφτεται τον Θεό.

Μίλησε αλληγορικά ότι η γη στέκεται σε τέσσερις πυλώνες, αλλά ένας από αυτούς έπεσε. Αυτό είναι με πνευματική έννοια: οι στύλοι σήμαιναν τους μεγάλους ιερείς και η πτώση του στύλου σήμαινε τον θάνατο ενός από αυτούς. Κι έτσι, όταν πέσουν όλοι οι στύλοι και σταματήσει η προσευχή, τότε θα έρθει το τέλος.

Ο πατέρας είπε ότι τις τελευταίες ημέρες ο Κύριος θα αποκαλύψει το θέλημά του μέσω των μικρών παιδιών. Είπε ότι πριν από το τέλος του κόσμου ένας νέος άνδρας πρέπει να εμφανιστεί στον κόσμο. Τότε, με μεγάλη αυστηρότητα και δύναμη στη φωνή του, είπε: «Θυμηθείτε το όνομά του – Βεατεσλάβ!»

Ο πατέρας Nicolae Trubin ο τρελός για τον Χριστό (1950-1997)