Οι Ρώσοι ξεκίνησαν μαζική έφοδο κατά του Τσάσιβ Γιαρ από Βορρά και Νότο!

Oι Ρώσοι ξεκίνησαν την επίθεσή τους στο μέτωπο του Τσάσιβ Γιαρ, πραγματοποιώντας έφοδο στη νότια «πύλη» του που είναι το προάστιο Ιβανίτσκι και στο βόρειο άκρο της πόλης στο προάστιο «Κανάλ» επιχειρώντας να διεισδύσουν από δύο πλευρές.

Αυτή τη στιγμή, οι Ρώσοι έχουν καταλάβει το βόρειο τομέα του Ιβανίτσκι και μάχονται από σπίτι σε σπίτι κατά μήκος της οδού Σοντοβάγια που χωρίζει το προάστιο σε δύο μέρη.

Οι μάχες ήταν σκληρές όλη τη νύχτα αλλά οι Ρώσοι έχοντας λάβει ενισχύσεις από την Αβντιίβκα (χιλιάδες Ρώσοι και ρωσόφωνοι μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν σε άλλα μέτωπα), επιτίθενται με μεγάλη ορμή καθώς όπως φαίνεται ο επόμενος αντικειμενικός (και λογικός) σκοπός της ρωσικής διοίκησης είναι το Τσάσιβ Γιαρ.

Υπάρχει αισιοδοξία στους Ρώσους ότι η μάχη για το Τσάσιβ Γιαρ θα διαρκέσει λιγότερο από αυτή της Αβντιίβκα και φυσικά του Μπάκχμουτ.

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά τα ουκρανικά μέτωπα θα παρατηρήσει ότι υπάρχει μία προσωρινή «παύση» σε Ραμποτίνο, Βούλενταρ και Κουπιάνσκ και φαίνεται ότι οι Ρώσοι θα δώσουν «βάρος» στο Τσάσιβ Γιαρ.

πηγή