• CO.7881559
    Σημαία Κύπρου
    Σημαία από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές
  • ΣΗΜΑΙΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ
    Σημαία Βυζαντινή
    Βυζαντινή σημαία από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές.

Παίρνει άλλες διαστάσεις η διαμάχη του Αχιλλέα Μπέου με τον άνθρωπο των Αμεριακανών -Κασσελάκη: «Τι θα μου κάνει, θα μου φορέσει καλσόν;» ανταπαντά ο λαοφιλής δήμαρχος Βόλου

«Έχω ελευθερία λόγου, δεν τον έβρισα, τον είπα όπως είναι»

Μετά το «Δηλαδή εμείς θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π…δες;» που προκάλεσε τις αντιδράσεις του συστήματος αλλά και την αντίδραση του αμερικανόφερτου Κασσελάκη, ο άξιος δήμαρχος Βόλου απάντησε δυναμικά.

Ο Αχιλλέας Μπέος συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή του Ant1 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αφού άκουσε «συγχαρητήρια» για την εκλογή του από τον συστημικό και μισητό Χατζηνικολάου, καυτηρίασε γι’ άλλη μια φορά το πλουσιόπαιδο της Εκάλης που διαφεντεύει την Αριστερά.

«Χαμός θα γίνει από δω και πέρα. Δεν κατάλαβα! Τι είναι; Είναι πρότυπο για τους Έλληνες και τα παιδιά μας ο Κασσελάκης; Για να μην τρελαθούμε… Κάθε πρωί βγαίνουν και λένε…

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τι είναι ο κάθε ένας δεν με αφορά και έτσι πρέπει να είναι. Δικαίωμα τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε! Τον κρίνω γιατί ήρθε σε ένα μήνα και…

Ούτε πέντε τοις εκατό δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Τον κρίνω λοιπόν γιατί είπε σε μια δήλωσή του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει δύο αγόρια. Όχι κορίτσια. Θα παράγουμε πούστηδες κύριε Χατζηνικολάου;» αναρωτήθηκε ξανά ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο νέος δήμαρχος Βόλου συνέχισε: «Θα τρελαθώ δηλαδή! Συγγνώμη αλλά… Τι να κάνουμε; Να σας πω κάτι; Εγώ είμαι ένας άνθρωπος λαϊκός. Απλός, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Εκφράζομαι ελεύθερα. Αυτός είμαι. Ούτε υποκριτής είμαι, ούτε πολιτικός απατεώνας. Και δεν με ενδιαφέρει το κόστος. Αυτή τη θέση για τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μου την έχει δώσει ο κόσμος, και ο κόσμος θα την πάρει».

Ο μισητός Χατζηνικολάου τότε τον ενημέρωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης στη δήλωσή του κάλεσε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει.

«Mε μεγάλη χαρά. Δεν κατάλαβα… καμία δικαιοσύνη και κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος.

Το Σύνταγμα μιλάει ξεκάθαρα για ελευθερία λόγου και έκφρασης. Ξαφνικά θα έχουμε άλλα δεδομένα; Να επέμβει και σε αυτόν τότε που είπε αυτά τα πράγματα.

Εγώ μιλάω και εκφράζομαι ελεύθερα και προσπαθώ με αυτή τη μόρφωση που έχω, τελειόφοιτος δημοτικού, να μην προσβάλλω. Αυτά είναι. Άμα τους αρέσουνε…»

«Τι να κάνουμε; Να αλλοιώσω την προσωπικότητα μου; Να γίνω υποκριτής; Να βάλω άλλο κουστούμι και άλλο πρόσωπο; Δεν θέλετε να μιλάτε με έναν αληθινό άνθρωπο; Αυτός είμαι. Τι να κάνω; Να υποκρίνομαι;» ρώτησε στην συνέχεια και πρόσθεσε πως στην πορεία του είναι δίπλα στον κόσμο του Βόλου και πως «μιλάει» γι’ αυτόν το έργο που έχει κάνει στην περιοχή.

«Τι να κάνω; Να φορέσω καλσόν;» ————————————————————————————-

(Αρχικό κείμενο): Ο -όπως όλα δείχνουν για ακόμη μια φορά- δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε το βράδυ της Κυριακής (8/10) για τις αυτοδιοκητικές εκλογές και τη μεγάλη του νίκη και αναφέρθηκε στην επιθυμία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη να υιοθετήσει παιδιά, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «πούστηδες»! 

«Τι θέλει ο Κασσελάκης: Να αναπαράγουμε παιδιά για να κάνουμε πούστηδες», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θέλω να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;», είπε χαρακτηριστικά.