Επίκαιρα

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορταζ των Ρωμιών της Πόλης!

Οι εξελίξεις στα εθνικά μας ζητήματα είναι ραγδαίες και ταχύτατες.Όσο πλησιάζουμε στην κρίσιμη ημέρα της ψηφοφορίας της Τετάρτης οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις που γίνονται στην κυβερνητική παράταξη είναι πολλές προκειμένου να μην βγει πληγωμένη από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας λόγω διαρροών.

Σας αναφέραμε ότι η πλευρές των καραμανλικών και των σαμαρικών ήταν αντίθετες με τους χειρισμούς του κ. Δένδια.Προφανώς η δυσαρέσκεια αυτή μπορεί να μην εκφράστηκε δημόσια αλλά κεκλεισμένων των θυρών θα έγιναν πολλές συζητήσεις επει του θέματος.Σας είχαμε τονίσει ότι οι διαφωνούντες με τον κ. Δένδια θα επιθυμούσαν μια επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια https://romioitispolis.gr/869-2/.

O κ. Δένδιας λοιπόν από το βήμα της βουλής ανακοίνωσε ότι έρχεται ανακοίνωση για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια!https://www.tovima.gr/2020/08/24/politics/dendias-enisxyoun-ta-ethnika-mas-symferonta-oi-symfonies-aoz-me-italia-aigypto

Πολιτική αναδίπλωση ενόψει της ψηφοφορίας  ή πολιτική βούληση να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε Τουρκία και Γερμανία για την στάση που θα κρατήσει η Ελλάδα ενόψει της έναρξης του διαλόγου για τα ελληνοτουρκικά την Πέμπτη;Θα φανεί τις προσεχείς ημέρες.

Σε κυριακάτικο άρθρο μας σας είχαμε αναφέρει ότι αρχίζει και συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Δένδια.https://romioitispolis.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1/

Η είδηση για το ενδεχόμενο αυτό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία για αυτούς που το άκουσαν.Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχε ενδεχόμενο ακόμη και εντός της Κυριακής να υπήρχε παραίτηση.Και έρχεται ο γνωστός για τις κρυστάλλινες εθνικές του θέσεις κ.Ρωμανός σήμερα το πρωί να επιβεβαιώσει και συνάμα να συμπληρώσει το ρεπορταζ που είχαμε αναφέροντας πως η παραίτηση Δένδια θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη λόγω της συμφωνίας με την Αίγυπτο.Μάλιστα ξέφρασε την πεποίθηση του πως η παραίτηση του κ. Δένδια θα έρθει σύντομα΅ανάλογα με την εξέλιξη της ψηφοφορίας λέμε εμείς΅.Επίσης μιλώντας μεταξύ άλλων αναφέρει έξω από τα δόντια και χωρίς ενδοιασμούς για τις ελληνοτουρκικές εξελίξεις.