Πώς οι «Έξυπνες Πόλεις» θα κλειδώσουν την ανθρωπότητα μέσα σε υπαίθρια «στρατόπεδα συγκέντρωσης»

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτή την τρέλα;

Η οργάνωση Stop World Control προειδοποιεί την ανθρωπότητα για την ατζέντα της παγκόσμιας κυριαρχίας.

“Είμαστε το 99%, ενώ οι τύραννοι είναι μόνο το 1%. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουν τίποτα. Η πλειοψηφία αρνείται ακόμη και να δει αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην μύτη της”.

Ακολουθεί μια δημοσίευση από το Stop World Control όπου τονίζει τον πραγματικό και άμεσο κίνδυνο των “έξυπνων πόλεων” και προειδοποιούν ότι “αν δεν κάνουμε τίποτα γι’ αυτές και παραμείνουμε σε αυτή την κραυγαλέα κατάσταση ανοησίας, θα βυθιστούμε στον πιο φρικτό εφιάλτη που έχει δει ποτέ αυτός ο κόσμος”

Μια “έξυπνη πόλη” είναι ένα αστικό περιβάλλον με πανταχού παρούσες τεχνολογίες παρακολούθησης και συλλογής δεδομένων που θα παρακολουθούν και θα καταγράφουν ακόμη και τα πιο οικεία, προσωπικά στοιχεία του καθενός.

Ο στόχος είναι να γνωρίζουν τα πάντα για όλους: τι τρώτε και πίνετε, πού πηγαίνετε, τι αγοράζετε, ποιους συναντάτε, τι σκέφτεστε, πώς αισθάνεστε, τις απόψεις σας, τις συνήθειές σας, την κατάσταση της υγείας σας και του εμβολιασμού σας κ.ο.κ. Και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η αιτιολόγηση για αυτή την ολοκληρωτική επιτήρηση είναι ότι είναι υποτίθεται απαραίτητη δήθεν για να “σωθεί ο πλανήτης” από την “κλιματική αλλαγή”. Εγγυώνται επίσης ότι θα κάνει την ζωή σας πιο συνδεδεμένη, ασφαλέστερη και υγιέστερη.

Κάθε πτυχή της ζωής σε μια “έξυπνη πόλη” θα παρακολουθείται από μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών συλλογής δεδομένων: SMART Φώτα, SMART Πόλοι, SMART Αυτοκίνητα, SMART Γειτονιές, SMART Σπίτια, SMART Συσκευές, SMART Ενέργεια, SMART Μεταφορές και πολλές άλλες τεχνολογίες SMART. Μαζί θα σχηματίσουν ένα πανταχού παρόν πλέγμα επιτήρησης, που θα συλλέγει συνεχώς όλες τις πληροφορίες για κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής των ανθρώπων.

Οι έξυπνες πόλεις δημιουργούν το Διαδίκτυο των σωμάτων.

Αυτές οι εξωτερικές συσκευές SMART συγχρονίζονται με συσκευές που συνδέονται άμεσα με το ανθρώπινο σώμα, όπως τα ρολόγια SMART στους καρπούς μας ή τα τηλέφωνα SMART στα χέρια μας.

Αυτές οι συσκευές είναι σε θέση να συλλέγουν πληροφορίες για το τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μας και έχουν ακόμη και την δυνατότητα να μεταβάλλουν λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Στο εγγύς μέλλον, θα εμφυτεύονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα για να συλλέγουν ακόμη περισσότερα δεδομένα και να έχουν πολύ μεγαλύτερη επιρροή σε ό,τι συμβαίνει μέσα μας. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα δισεκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως σχηματίζουν ένα δίκτυο που ονομάζεται Internet of Bodies, ή εν συντομία IoB.

Επί του παρόντος, όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε απεριόριστες πληροφορίες για τα πάντα. Το “Διαδίκτυο των Σωμάτων” θα είναι ουσιαστικά το ίδιο, με τη διαφορά ότι θα συγκεντρώνει όλες τις προσωπικές, πιο προσωπικές πληροφορίες για τον καθένα. Τα δεδομένα αυτά θα βρίσκονται στα χέρια παγκόσμιων εταιρειών, κυβερνήσεων, τραπεζικών imperiums κ.λπ.

Μια “έξυπνη πόλη” περιορίζει τις μετακινήσεις σας.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι θα παραμείνουν εντός της περιμέτρου της συλλογής δεδομένων, η μετακίνηση στις “έξυπνες πόλεις” θα περιορίζεται σε 15-20 λεπτά από το σπίτι σας. Αυτή η ιδέα έχει επινοήσει την φράση “15λεπτες πόλεις” και προωθείται ως η καλύτερη ιδέα για την διάσωση του πλανήτη από την “κλιματική αλλαγή”.

Όλα όσα χρειάζεστε θα είναι διαθέσιμα σε μικρή απόσταση, ώστε κανείς να μην χρειάζεται να ξεπεράσει ποτέ αυτή την περίμετρο. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, θα απαιτείται άδεια. Συν τοις άλλοις, το 30% όλων των άγριων περιοχών θα αποκλειστεί ως ενθάρρυνση για τους ανθρώπους να αναζητήσουν την ευτυχία τους μέσα στις “έξυπνες πόλεις αντί να επιχειρήσουν να βγουν στην μαγευτική φύση. Οι εικονικές πραγματικότητες δημιουργούνται ως εναλλακτική λύση για να περάσετε χρόνο στην φύση.

Παραδείγματα είναι το Meta Verse και όλες οι εναλλακτικές του. Και πάλι, μια “θαυμάσια ιδέα για την διάσωση του πλανήτη”: κλειδώστε τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσα στις “έξυπνες πόλεις, όπου “απολαμβάνουν την ζωή σε ένα εικονικό πεδίο”.

Υπάρχει μηδενική ιδιωτικότητα σε μια “έξυπνη πόλη.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έγραψε ένα άρθρο στο Forbes.com που περιγράφει την εμπειρία ενός πολίτη μέσα σε μια “έξυπνη πόλη”, ο οποίος την εξυμνεί ως επίγειο παράδεισο: “Πώς και δεν το σκεφτήκαμε ποτέ αυτό πριν;” Ένα από τα χαρακτηριστικά θα είναι ότι κανείς δεν θα κατέχει τίποτα. Τα πάντα θα μοιράζονται: σπίτια, αυτοκίνητα, εργαλεία, αυτοκίνητα, ακόμη και ρούχα. Στο τέλος της ανάρτησης, ο πολίτης εκφράζει μια ανησυχία για την ζωή σε μια έξυπνη πόλη:

“Κάποιες φορές εκνευρίζομαι με το γεγονός ότι δεν έχω πραγματική ιδιωτική ζωή. Δεν μπορώ να πάω πουθενά και να μην καταγραφώ. Ξέρω ότι κάπου καταγράφονται όλα όσα κάνω, σκέφτομαι και ονειρεύομαι. Ελπίζω μόνο ότι κανείς δεν θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μου. Συνολικά, είναι μια καλή ζωή”.

Το κεντρικό νευρικό σύστημα των “έξυπνων πόλεων” θα είναι το 5G. Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Χιλής Sebastián Piñera, το 5G δεν είναι μόνο σε θέση να διαβάζει τις σκέψεις μας, αλλά μπορεί επίσης να εισάγει σκέψεις και συναισθήματα στον καθένα. Δήλωσε ότι θα γίνει το κεντρικό νευρικό σύστημα της κοινωνίας και εγγυήθηκε ότι θα φροντίσουν να φτάσει σε κάθε σπίτι της χώρας. Είναι ενδιαφέρον ότι όλοι οι φανοί του δρόμου στις έξυπνες πόλεις κρύβουν επίσης κεραίες 5G.

Οι έξυπνες πόλεις συλλέγουν τα δεδομένα όλων.

Γιατί θέλουν όλοι να ζουν σε “έξυπνες πόλεις” και ποιο είναι το κίνητρό τους πίσω από την καταγραφή κάθε μικρής λεπτομέρειας για όλους μας; Την απάντηση δίνει ο Ισραηλινός καθηγητής Yuval Noah Harari, ο οποίος είναι σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ο ίδιος εξηγεί:

“Οι νέοι κυρίαρχοι του κόσμου θα είναι εκείνοι που κατέχουν τα δεδομένα”.

Ο πλούτος του σήμερα δεν είναι πλέον ο χρυσός ή το πετρέλαιο. Είναι τα δεδομένα. Όσο περισσότερα δεδομένα έχει μια εταιρεία, μια κυβέρνηση ή μια τραπεζική αυτοκρατορία σχετικά με τον πληθυσμό, τόσο μεγαλύτερη δύναμη τους παρέχει. Οι “έξυπνες πόλεις” θα είναι ένας πρωτοφανής τρόπος να χρησιμοποιηθεί η ανθρωπότητα ως ένα τεράστιο κοπάδι αγελάδων/δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα θα αρμέγονται από εμάς όλη την ημέρα, ακόμα και όταν κοιμόμαστε. Εκτός από την συλλογή τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων, οι τεχνολογίες αυτές επιτρέπουν επίσης επίπεδα ελέγχου που είναι ανήκουστα σε προηγούμενους πολιτισμούς. Ένας πρώην μηχανικός της Silicon Valley, ο Aman Jabbi, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι έξυπνες πόλεις θα είναι ουσιαστικά ανοιχτά στρατόπεδα συγκέντρωσης:

“Δίνοντάς τους τα δεδομένα σου, τους δίνεις την δυνατότητα να παρακολουθούν και να αξιολογούν την συμπεριφορά σου, η οποία μπορεί πλέον να μετατραπεί σε ένα κοινωνικό credit score. Αυτή η βαθμολογία χρησιμοποιείται στην συνέχεια για να καθορίσει ποια προνόμια δικαιούστε και ποια όχι στην νέα κοινωνία των σκλάβων”.

Αυτή η κοινωνική πιστωτική βαθμολογία έχει ήδη αναπτυχθεί στην Κίνα, και κατά την διάρκεια της πανδημίας του 2020, πολλά έθνη εφάρμοσαν τα πρώτα βήματα προς αυτό το σύστημα ελέγχου. Οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά νομίσματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του πλέγματος. Όταν οι άνθρωποι δεν υπακούουν ή ασκούν κριτική στο σύστημα, οι δαπάνες τους θα περιορίζονται και η πρόσβαση σε βασικές πτυχές της κοινωνίας θα μπλοκάρεται. Και πάλι, αυτό συμβαίνει ήδη στην Κίνα, η οποία αποτελεί το πεδίο δοκιμών για τον υπόλοιπο κόσμο.

Θα επεξεργάζονται οι “έξυπνες πόλεις το ανθρώπινο γονιδίωμα;

Ένα ανησυχητικό γεγονός σχετικά με τις έξυπνες πόλεις είναι ότι όλοι οι φανοί των δρόμων είναι φώτα LED, τα οποία έχουν την ικανότητα να χειρίζονται το ανθρώπινο γονιδίωμα. Η γονιδιακή έκφραση μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να ενεργοποιηθεί με τα φώτα LED, τα οποία μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το mRNA μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Οι επιστημονικές μελέτες που τεκμηριώνουν αυτά τα γεγονότα αφθονούν στο διαδίκτυο. Το οποίο γεννά το ερώτημα: είναι αυτός ο λόγος που οι αρχές επιμένουν να εισάγουν σε όλη την ανθρωπότητα τεχνολογίες mRNA που μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω του φωτός LED;

✔︎ Όλη η ανθρωπότητα εγχέεται με mRNA

✔︎ Το mRNA μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω των φώτων LED.

✔︎ Όλοι περιβάλλονται από φώτα LED.

Τι συμβαίνει εδώ;

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, προωθεί την ατζέντα της επεξεργασίας ανθρώπινων γονιδίων. Λέει ανοιχτά ότι θα αλλάξει αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Ο σύμβουλος του WEF, Yuval Harari φτάνει στο σημείο να δηλώσει ότι

“…Οι οικονομικές ελίτ θα διαχωριστούν από την ανθρωπότητα, καθώς θα υποστούν γενετική επεξεργασία ώστε να γίνουν πολύ ανώτερες από τους κανονικούς ανθρώπους. Η οικονομική ανισότητα θα γίνει βιολογική ανισότητα. Οι ελίτ θα γίνουν Homo Deus: θεϊκά όντα ή θεοί”.

Αν όλες αυτές οι ιδέες δεν προωθούνταν παγκοσμίως από ανθρώπους και ομάδες όπως ο Bill Gates, ο Barak Obama, το CNN, το Facebook, τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και αμέτρητα άλλα σημεία πώλησης των μαριονετών της ελίτ -σίγουρα θα νομίζαμε ότι πρόκειται για το σενάριο μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας! Όμως πρόκειται για μια τρομακτική πραγματικότητα που προωθείται σε τεράστια κλίμακα. Κατά την διάρκεια μιας πρόσφατης Παγκόσμιας Κυβερνητικής Συνόδου Κορυφής στο Ντουμπάι, ο Klaus Schwab δήλωσε ότι αυτές οι εξελίξεις δεν είναι πλέον στο μέλλον, αλλά αναπτύσσονται αυτή την στιγμή. Τα ακριβή του λόγια ήταν:

“Θα έρθουν σαν τσουνάμι”.

Και πράγματι, αναπτύσσονται με πλήρη ταχύτητα. Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για παράδειγμα, 450.000 φωτιστικά σώματα δρόμου αντικαθίστανται με φώτα LED εξοπλισμένα με 5G. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει πώς οι μεγάλες πόλεις της Λατινικής Αμερικής μετατρέπονται σε έξυπνες πόλεις.

Το ίδιο συμβαίνει στο Λονδίνο, το Παρίσι και σε κάθε άλλη μεγάλη πόλη του κόσμου. Εκατομμύρια επί εκατομμυρίων φώτων δρόμου LED 5G τοποθετούνται κάθε λίγα μέτρα σε κάθε δρόμο κάθε πόλης. Ο Bill Gates έχει επενδύσει ακόμη και στην οικοδόμηση μιας νέας “έξυπνης πόλης” στην Αριζόνα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 80.000 άτομα, όλα επικεντρωμένα γύρω από τεράστια κέντρα δεδομένων.

Καταστρέφοντας 3.000 αγροκτήματα για μια έξυπνη μεγαλούπολη.

Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα την καταστροφή 3.000 αγροκτημάτων προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για μια τερατώδη Έξυπνη Πόλη με την ονομασία TriState City Network, η οποία θα στεγάσει 40 εκατομμύρια ανθρώπους από το Βέλγιο, την Γερμανία και την Ολλανδία. Η “λογική” τους για την αρπαγή της γης και την καταστροφή των ζώων 3.000 αγροκτημάτων είναι ότι “εκπέμπουν πολύ CO2”, το οποίο “καταστρέφει τον πλανήτη”. Και όμως, η αντικατάσταση των πράσινων βοσκοτόπων με μια τερατώδη έξυπνη πόλη είναι καλή για το περιβάλλον;! Επί του παρόντος, το μεγαλύτερο μέρος της Ολλανδίας είναι όμορφη ύπαιθρος με πράσινα βοσκοτόπια, ανεμόμυλους, ρυάκια και ιστορικά αγροκτήματα. Μοναδική στον κόσμο, πραγματικά όμορφη και γεμάτη ιστορία.

Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει όλη αυτή την πανέμορφη γραφική ύπαιθρο σε μια τεράστια Έξυπνη Πόλη που ονομάζεται Holland City.

Στην Αυστραλία, η κυβέρνηση έχει ψηφίσει νόμο που επιτρέπει στους κατοίκους των αγροτικών περιοχών να μεταφερθούν βίαια σε Έξυπνες Πόλεις όταν η περιοχή τους έχει μολυνθεί με επικίνδυνες τοξίνες. Με τον εκτροχιασμό του τρένου στο Οχάιο, είδαμε πόσο εύκολο είναι να μολυνθεί μια τεράστια περιοχή. Βλέπουμε ένα προηγούμενο εδώ; Με την οργάνωση μερικών ατυχημάτων τρένων, εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να απομακρυνθούν από τις αγροτικές περιοχές και να αναγκαστούν να μεταφερθούν σε “έξυπνες πόλεις”.

Οι τεχνοκράτες θέλουν «υποχρεωτικές πιστωτικές κάρτες άνθρακα» για να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής σας.

H ιδέα των «κλιματικών lockdown» κανονικοποιείται επίσης υπό το φως της μαζικής συμμόρφωσης στα πανδημικά λουκέτα. Και εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» είναι μια «αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας». Οι τεχνοκράτες ετοιμάζουν ‘υποχρεωτικά’ προσωπικά δικαιώματα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τα οποία θα εισάγουν δελτίο σε κάθε τομέα της ζωής σας μέσω μιας εφαρμογής που θα καταγράφει τα ταξίδια σας, τα έξοδα θέρμανσης, ακόμη και το φαγητό που τρώτε. Ναι, πραγματικά.

Η πρόταση παρουσιάστηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature από τέσσερις περιβαλλοντικούς ‘ειδικούς’ ως μέσο μείωσης των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Σε όλους θα χορηγείται μια “κάρτα δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα η οποία θα συνεπάγεται ότι όλοι οι ενήλικες θα λαμβάνουν ίσα εμπορεύσιμα δικαιώματα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τα οποία θα μειώνονται με την πάροδο του χρόνου σύμφωνα με τους εθνικούς στόχους διοξειδίου του άνθρακα”.

Οι συγγραφείς ξεκαθαρίζουν ότι το πρόγραμμα θα είναι μια “εθνική υποχρεωτική πολιτική”. Οι μονάδες άνθρακα θα:

“…αφαιρούνται από τον προσωπικό προϋπολογισμό με κάθε πληρωμή καυσίμων μεταφορών, καυσίμων θέρμανσης σπιτιού και λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και όποιος ξεπερνά το όριο θα αναγκάζεται να αγοράζει επιπλέον μονάδες στην προσωπική αγορά άνθρακα από όσους έχουν περίσσευμα προς πώληση”.

Αυτό σημαίνει ότι οι πλούσιοι που πετούν με ιδιωτικά τζετ θα μπορούν απλώς να παρακάμψουν εντελώς το σύστημα (το οποίο ούτως ή άλλως έχουν στην ιδιοκτησία τους μέσω επενδύσεων), αγοράζοντας απλώς μονάδες άνθρακα και συνεχίζοντας να ζουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους.

Η πρόταση καθιστά σαφές ότι τα μέσα μέτρησης της πρόσληψης μονάδων άνθρακα από ένα άτομο για τις μετακινήσεις του θα λειτουργούν “με βάση την παρακολούθηση του ιστορικού μετακινήσεων του χρήστη”.

Οι συγγραφείς σημειώνουν πώς η ομαλοποίηση της ανίχνευσης επαφών μέσω των εφαρμογών COVID-19 θα διασφαλίσει ότι ένα παρόμοιο σύστημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των μονάδων άνθρακα με την ελάχιστη δυνατή φασαρία.

“Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πώς οι εφαρμογές εντοπισμού επαφών COVID-19 εφαρμόστηκαν με επιτυχία με υποχρεωτικά συστήματα σε διάφορες χώρες της Ανατολικής Ασίας, όπως η Κίνα, η Ταϊβάν και η Νότια Κορέα.. Τα προσωπικά αποθέματα άνθρακα (PCAs) θα μπορούσαν να διαδραματίσουν ρόλο στην επίτευξη των κλιματικών στόχων συνδέοντας την προσωπική δράση με τους στόχους μείωσης του άνθρακα. Όλοι οι ενήλικες θα λαμβάνουν ένα εμπορεύσιμο επίδομα άνθρακα που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου σύμφωνα με τους εθνικούς στόχους. Σε αυτές τις χώρες, οι εφαρμογές αξιολογούν το ταξιδιωτικό ιστορικό και την κατάσταση της υγείας του χρήστη, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην παρακολούθηση των λοιμώξεων”. αναφέρεται στο άρθρο.

Πράγματι, οι συγγραφείς σημειώνουν συγκεκριμένα πώς η μαζική αδιαμφισβήτητη συμμόρφωση με τους κανονισμούς lockdown του COVID έχει λαδώσει την ‘πίστα’ για περαιτέρω παρεμβατική τυραννία και ότι, ‘οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο έτοιμοι να αποδεχτούν την παρακολούθηση και τους περιορισμούς που σχετίζονται με τα PCA (Personal Carbon Allowance) για την επίτευξη ενός ασφαλέστερου κλίματος’ ως αποτέλεσμα.

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα των τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης θα καθιστούσε επίσης ‘δυνατή την εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση των εκπομπών των ανθρώπων που σχετίζονται με την τροφή και την κατανάλωση’.

Με άλλα λόγια, η κατανάλωση αυτού που ο Μεγάλος Αδελφός θεωρεί υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται ‘επιβλαβές’ για τον πλανήτη θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των πιστωτικών μονάδων άνθρακα. Αρκεί να επιμείνετε στην κατανάλωση ζωυφίων και σκουληκιών που συνιστώνται από τον ΟΗΕ και θα είστε σίγουροι ότι θα παραμείνετε εντός του ορίου των μερίδων σας.

“Έχουμε ακόμα την δύναμη να ανατρέψουμε την κυριαρχία των ειδικών με δημοκρατικά μέσα. Αλλά αν δεν έχουμε το θάρρος, εάν συναινέσουμε -και πάλι- σε σημαντικούς περιορισμούς της ελευθερίας στο όνομα της προστασίας της υγείας, ο ήπιος ολοκληρωτισμός που θα έχουμε διευκολύνει δεν θα είναι δικό τους λάθος. Θα φταίμε εμείς”, γράφει ο Wesley Smith.

H ιδέα των “κλιματικών lockdown” (climate lockdowns) κανονικοποιείται επίσης υπό το φως της μαζικής συμμόρφωσης στα πανδημικά λουκέτα. Και εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η ‘Μεγάλη Επανεκκίνηση’ (Great Reset) είναι μια ‘αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας’.

Η ανθρωπότητα πρέπει να ξυπνήσει.

Το απόλυτο διαβολικό αυτής της ατζέντας είναι απερίγραπτο. Αλλά αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι η επίμονη απροθυμία του κοινού να αναγνωρίσει κάτι που απειλεί την ίδια του την ύπαρξη. Επιμένουν να κρατούν τα μάτια τους κλειστά, νοιαζόμενοι μόνο για την επιφανειακή ψυχαγωγία. Παραμένουν βουβοί και τυφλοί με κάθε κόστος, αφού ‘η άγνοια είναι ευδαιμονία’. Αν παραμείνουμε σε αυτή την κραυγαλέα κατάσταση ανοησίας, θα βυθιστούμε στον πιο φρικτό εφιάλτη που έχει δει ποτέ αυτός ο κόσμος.

Αν υπήρξε ποτέ μια στιγμή στην ιστορία του κόσμου να ανοίξουμε τα μάτια μας, αυτή είναι σίγουρα τώρα. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, καθώς ξεδιπλώνεται παγκοσμίως με ασύλληπτη ταχύτητα. Υπό την κάλυψη της πανδημίας, εκατομμύρια πύργοι 5G ανεγέρθηκαν σε κάθε χώρα του κόσμου. Τα φώτα LED εγκαθίστανται παντού.

Όλα τα εμβόλια πρόκειται τώρα να γίνουν mRNA, παρόλο που ο Mark Zuckerberg, διευθύνων σύμβουλος του Facebook, καταγράφηκε κατά την διάρκεια μιας συνάντησης zoom με το προσωπικό του, λέγοντας ότι τα εμβόλια mRNA τροποποιούν πράγματι το ανθρώπινο DNA και RNA και ότι οι υποστηρικτές δεν έχουν ιδέα για το ποιες άλλες μεταλλάξεις ή κινδύνους μπορεί να υπάρχουν μακροπρόθεσμα.

Η ατζέντα των ελίτ είναι να εξασφαλίσουν τακτικές ενέσεις με την τεχνολογία mRNA για ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό για το υπόλοιπο της ζωής μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι καταστάσεις των εμβολίων θα συνδεθούν με τα ψηφιακά μας νομίσματα και την ψηφιακή μας ταυτότητα. Η παράλειψη μιας ένεσης θα μπορούσε να μπλοκάρει την πρόσβαση στην κοινωνία και τις τράπεζες.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτή την τρέλα;

Υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτή η παραφροσύνη; Ναι. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους στις κοινότητές μας. Ο μόνος λόγος που οι τύραννοι είναι σε θέση να το καταφέρουν αυτό είναι η άγνοια των μαζών. Οι άνθρωποι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι ελλοχεύει πάνω από τα κεφάλια τους. Συμμετέχουν αδιαμαρτύρητα σε οτιδήποτε τους κατευθύνει προς αυτόν τον δυστοπικό εφιάλτη. Είναι καθήκον μας να τους ενημερώσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε.

Είμαστε το 99%, οι τύραννοι είναι μόνο το 1%. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουν τίποτα. Η πλειοψηφία μάλιστα αρνείται να δει αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην μύτη της. Έχουν τις βελόνες στα χέρια τους, τα smartphones στα χέρια τους, τα φώτα LED στους δρόμους τους, τους έξυπνους μετρητές στα σπίτια τους, την έξυπνη τεχνολογία στα αυτοκίνητά τους… και ακόμα λένε “όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας”. Η παραφροσύνη αυτής της άρνησης να δουν την πραγματικότητα δεν είναι τίποτε λιγότερο από απόλυτη ψύχωση.

Λοιπόν… ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ…!!!

***
@Ίων Μάγγος /2023