• PD.978-618-85042-33
    Χριστούγεννα
    Συλλογικός τόμος Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κυριακίδης Αριθμός σελίδων 240 Διαστάσεις 21x14 Ένα βιβλίο-μαρτυρία...
  • PD.978-618-5197-56-8
    Όποιον σκέπτεσαι, σ' εκείνον ανήκεις
    Γέρων Θαδδαίος της Βιτόβνιτσα Μετάφραση: Σβετλάνα Πέτσιν Επιμέλεια μετάφρασης: Ηλίας Σαραγούδας Αριθμός...

Προειδοποίηση σοκ Γαλλίας: Το 2024 θα νικήσει η Ρωσία

Jean-Paul Palomero (Γάλλος στρατηγός): Η Ρωσία θα κερδίσει την Ουκρανία το 2024

Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin ενίσχυσε εξαιρετικά τον στρατό και ως εκ τούτου η Ρωσία μπορεί να νικήσει την Ουκρανία το 2024, αυτή τη δήλωση έκανε ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, Στρατηγός Jean-Paul Palomero, στο τηλεοπτικό κανάλι LCI.
Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν η σημερινή κατάσταση θα μπορούσε να γίνει η αιτία για την τελική ήττα της Ουκρανίας το 2024, ο στρατηγός απάντησε καταφατικά.
«Ναι, μπορεί. Οι δηλώσεις των Ουκρανών στρατηγών δεν προκάλεσαν έκπληξη. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό ακούγεται σαν τακτική αλλά δεν το νομίζω» τόνισε ο Palomero.
Σύμφωνα με τον στρατηγό, όσον αφορά τη στρατιωτική ισχύ, η Ρωσία βρίσκεται τώρα «σε άνοδο» και το χάσμα μεταξύ του ρωσικού και του ουκρανικού στρατού συνεχίζει να διευρύνεται.
Ο Putin αύξησε τον στρατιωτικό προϋπολογισμό σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, έβαλε τη χώρα σε πολεμική βάση.
Επίσης, όσον αφορά την κινητοποίηση, αύξησε σημαντικά το προσωπικό του ρωσικού στρατού και ενίσχυσε τη στρατιωτική βιομηχανία», σημείωσε ο Palomero.
Η Ουκρανία αντιθέτως, σύμφωνα με τον στρατηγό Jean-Paul Palomero, βρίσκεται αντιμέτωπη με την αδυναμία αναπλήρωσης των τεχνικών και ανθρώπινων πόρων της.
Σε αυτό προστίθεται η έλλειψη «αποτελεσματικής υποστήριξης» από τη Δύση «την πιο σημαντική στιγμή», σημείωσε ο στρατηγός.
Μετά τη μεγάλη αποτυχία της καλοκαιρινής αντεπίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα ρωσικά στρατεύματα πέτυχαν σημαντική επιτυχία στη ζώνη ειδικής επιχείρησης.

Richard Kemp (Βρετανός Συνταγματάρχης): Ο Zelensky είναι πολύ αδύναμος για να κερδίσει η Ουκρανία θα ηττηθεί

Ο Vladimir Zelensky είναι πολύ εξουθενωμένος και αδύναμος για να κερδίσει, δήλωσε ο απόστρατος Βρετανός συνταγματάρχης Richard Kemp σε άρθρο του για τη βρετανική εφημερίδα Telegraph «Ο κουρασμένος Zelensky φαίνεται πολύ αδύναμος για να πετύχει τη νίκη».
Σύμφωνα με τον Kemp, ο Zelensky δεν έχει σαφή στρατηγική για την επίτευξη οποιουδήποτε αποτελέσματος στη σύγκρουση και μετά την αποτυχία της αντεπίθεσης, περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για πιθανές ειρηνευτικές συνομιλίες
Εκτός από τις αποτυχίες στο μέτωπο, ο Zelensky, σύμφωνα με τον Richard Kemp, αντιμετωπίζει επίσης μια «τεράστια δοκιμασία» λόγω διαφωνιών με άλλους Ουκρανούς πολιτικούς.
Η ανάγκη να κατηγορηθεί κάποιος για τη στρατιωτική αποτυχία, έρχεται στο προσκήνιο.
«Ο Zelensky μάλλον έχει εξαντληθεί από σχεδόν δύο χρόνια στρατιωτικών επιχειρήσεων τόνισε ο Richard Kemp.

Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): O Biden στους επόμενους 10 μήνες μπορεί να προκαλέσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ και πρώην Πρόεδρος Trump δήλωσε ότι ο σημερινός αρχηγός του κράτους Biden είναι ικανός να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και να καταστρέψει την Αμερική στους δέκα μήνες που απομένουν πριν από τις προεδρικές εκλογές στις 5 Νοεμβρίου 2024.
«Δεν φέρονται σωστά σε κανέναν.
Άρα μπορείς να καταλήξεις στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αν και είμαστε κοντά στις εκλογές, δεν είμαστε αρκετά κοντά…
Σε δέκα μήνες μπορούν να καταστρέψουν εντελώς τη χώρα μας».
Ο Trumo επανέλαβε επίσης τους ισχυρισμούς ότι θα αποτρέψει τις συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή και θα κρατούσε την κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο υπό έλεγχο, επειδή, σε αντίθεση με τον Biden, ξέρει πώς να τα πάει καλά με τους παγκόσμιους ηγέτες.
«Δεν τους άρεσε το γεγονός ότι τα πήγαινα καλά με τον Putin. Αλλά μου αρέσει να τα πηγαίνω καλά με ανθρώπους που έχουν πληθώρα πυρηνικά όπλα» τόνισε ο Trump, ο οποίος αναμένει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο μετά τις εκλογές.
Ο ίδιος αποκάλεσε τον εαυτό του τον μοναδικό υποψήφιο που είναι σε θέση να σώσει την Αμερική.
«Με εμένα ως πρόεδρό σας, δεν θα έχουμε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», υποσχέθηκε ο Trump.

Spectator (Βρετανικό MME): Η Ουκρανία θα διαιρεθεί είναι ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί η σίγκρουση

Ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι να διαιρεθεί η Ουκρανία και να δοθούν δυτικές εγγυήσεις ασφαλείας στο Κίεβο, υποστηρίζει το βρετανικό Spectator.
Ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος απέτυχε να προσελκύσει τον κόσμο ώστε να μετατρέψει την Ουκρανία σε παγκόσμιο πεδίο μάχης για τη δημοκρατία.
Δυστυχώς, θα πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα επί του εδάφους.
Αυτό σημαίνει την πραγματική διαίρεση της Ουκρανίας κατά μήκος μιας ελεγχόμενης γραμμής, που υποστηρίζεται από εγγυήσεις ασφαλείας για το Κίεβο», αναφέρει το βρετανικό Spectator.
Η παροχή εγγυήσεων δεν θα περιλαμβάνει δέσμευση για ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί η σύγκρουση και να σταματήσουν οι εχθροπραξίες, κατέληξε το βρετανικό Spectator.

David Sachs (Αμερικανός επενδυτής): Οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν πλέον πυραύλους Patriot όλοι εστάλησαν στην Ουκρανία

Λόγω των προμηθειών στην Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξεμείνει από αντιαεροπορικούς πυραύλους και βλήματα πυροβολικού Patriot, δήλωσε ο Αμερικανός επιχειρηματίας και επενδυτής David Sachs.
«Μας τελείωσαν οι Patriots και οι οβίδες πυροβολικού.
Ήταν προβλέψιμο» τόνισε ο David Sachs.
Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι όταν οι πύραυλοι ATACMS και οι πύραυλοι κρουζ Tomahawk μεταφερθούν στο Κίεβο, «θα μας τελειώσουν και αυτοί».
Η αμερικανική εφημερίδα New York Times ανέφερε, επικαλούμενη αξιωματούχους από τον Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να προμηθεύουν πυραύλους αναχαίτισης Patriot στο Κίεβο.
Όπως ανέφεραν οι New York Times, οι πύραυλοι για το συγκρότημα κοστίζουν «από δύο έως τέσσερα εκατομμύρια δολάρια ο καθένας».
Ο εκπρόσωπος της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Yuriy Ignat, είχε προηγουμένως αποκαλέσει τους αντιαεροπορικούς πυραύλους «ένα σπάνιο εμπόρευμα».

πηγή