Ρίγος από αυτό που αποκάλυψε ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, πριν αναχωρήσει για την Αιωνιότητα


Μερικά από τα πάμπολλα μηνύματα αγάπης στο πρόσωπό του
-Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του! Τον ευχαριστούμε για τους αγώνες που εδωσε
-Προσπάθησε, στήριξε, θύμωσε, εν Χριστώ, ενημέρωσε για την ΑΛΉΘΕΙΑ.. αιωνία η μνήμη του, είς μονάς ουρανιους! Καλό παράδεισο πάτερ, την ευχή σας!
-Δεν μπορουμε να το πιστέψουμε! Σ ευχαριστούμε πατερ Βασιλειε για την αμέριστη συμπαράσταση κ πνευματική στήριξη που μας χάρισες απλόχερα,σαν γνησιος ορθοδοξος ιεραρχης!
Τα θερμα μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, συλλειτουργους σου κ πνευματικοπαίδια σου ..
Αιωνία σου η μνήμη, καλή Ανάσταση!
-Καλό παράδεισο πάτερ Βασίλειε, να πρεσβεύεις για μας για την Ελλάδα μας. Δύναμη και παρηγοριά στην οικογένειά του
-Καλό Παράδεισο και καλή απρόσκοπτη άνοδο εις την Αγία Πόλη. Καλή και ευλογημένη αντάμωση με τον π. Επιφάνιο Θ.
-Ένας άξιος αγωνιστής της ορθοδόξου πίστεως, ανεχώρησε για την άνω Ιερουσαλήμ, και μας άφησε ορφανούς. Δυστυχώς, ένας ένας φεύγει και θα μείνουμε μόνοι μας . Είμαι συγκλονισμένος…. δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να προσεύχεται για εμάς από εκεί πάνω στον Ουρανό που τόσο πολύ αγάπησε και ήθελε να πάει. Αιωνία του η μνήμη
-ΚΑΛΌ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Π. ΒΑΣΊΛΕΙΕ… ΚΑΛΗ ΑΝΆΠΑΥΣΗ ΣΤΑΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΜΟΝΑΣ….. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΕΠΩΡΟΥΣ….. ΝΑ ΑΝΤΈΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ….
-Ο π. Βασίλειος Βολουδάκης μας έδειχνε τόσα χρόνια πως να κοιτάμε την Γή από τον Ουρανό. Σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, ανέβηκε και ο ίδιος στον Ουρανό του οποίου ήταν ήδη μέρος.
-Ο Θεός να σε αναπαυσει πατέρα και συμμαθητη μας. Μονοι θα μεινουμε γιατι το αξίζουμε. Συλλυπητήρια στους αγαπημένους του και τα πνευματικά του παιδιά.
-Τώρα που κοιμήθηκες π. Βασιλειε, κατάλαβα πόσο σε αγαπώ…. από εδώ και πέρα πια θα επικαλουμαστε τις πρεσβείες σου στον Κύριο μας Ι. Χ. Καλή ανάπαυση.