Ρωσικά Ορθόδοξα στρατεύματα προσεύχονται πριν από τη μάχη με τις σατανικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ

Ρώσοι στρατιώτες λίγο πριν πολεμήσουν το σαταΝΑΤΟ

Ρώσοι στρατιωτικοί προσεύχονται κρατώντας σημαία με την εικόνα του Χριστού λίγο πριν πάνε να πολεμήσουν στο μέτωπο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Ρώσοι που κατά καιρούς προσδίδουν μία πιο θεολογική χροιά στον πόλεμό τους με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ (ή “σαταΝΑΤΟ” όπως συνηθίζεται να το λένε).

Η δε θέαση λαβάρων με την εικόνα του Χριστού στα (πρώην) εδάφη της Ουκρανίας γίνεται ολοένα και πιο συχνή.

Ρώσοι θεωρητικοί, πολιτικοί (βλ. Μεντβέντεφ) αλλά και ιεράρχες έχουν κατά καιρούς κάνει παρόμοιες δηλώσεις:

Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος:

«Σήμερα, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην Δύση, κοιτάζουν με μεγάλη προσοχή και ελπίδα τη Ρωσία ως το τελευταίο οχυρό. Με βιβλικούς όρους, η Ρωσία γίνεται αποτρεπτικός παράγοντας (βλ. Β’ Θεσ. 2:7) από την πλήρη κυριαρχία του κακού, που είναι ο ερχόμενος Αντίχριστος. Και πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή η Εκκλησία μας έχει επιφορτιστεί με μια τεράστια πνευματική ευθύνη για το λαό της, και για την χώρα και για ολόκληρο τον κόσμο».

Αλεξάντρ Ντούγκιν (πολιτικός φιλόσοφος και στενός φίλος του Πούτιν):

Στο επίκεντρο της παγκόσμιας αντιπαράθεσης που έχει ξεκινήσει βρίσκεται η πνευματική, θρησκευτική πτυχή. Η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με έναν αντιθρησκευτικό πολιτισμό που πολεμά τον Θεό και ανατρέπει τα ίδια τα θεμέλια των πνευματικών και ηθικών αξιών: τον Θεό, την Εκκλησία, την οικογένεια, το φύλο, τον άνθρωπο.

Με όλες τις διαφορές μεταξύ της Ορθοδοξίας, του παραδοσιακού Ισλάμ, του Ιουδαϊσμού, του Ινδουισμού ή του Βουδισμού, όλες οι θρησκείες και οι πολιτισμοί που χτίζονται πάνω τους αναγνωρίζουν τη θεϊκή αλήθεια, την υψηλή πνευματική και ηθική αξιοπρέπεια του ανθρώπου, τιμώντας τις παραδόσεις και τους θεσμούς – το κράτος, την οικογένεια, την κοινότητα.

Η σύγχρονη Δύση τα έχει καταργήσει όλα αυτά, αντικαθιστώντας τα με την εικονική πραγματικότητα, τον ακραίο ατομικισμό, την καταστροφή του φύλου, την καθολική επιτήρηση, μια ολοκληρωτική «κουλτούρα κατάργησης», μια κοινωνία μετά την αλήθεια.

Ο ανοιχτός σατανισμός και ο καθαρός ρατσισμός ανθίζουν στην Ουκρανία και η Δύση μόνο τους υποστηρίζει. Εχουμε να κάνουμε με αυτό που οι ορθόδοξοι γέροντες αποκαλούν «πολιτισμό του Αντίχριστου». Επομένως, ο ρόλος της Ρωσίας είναι να ενώσει πιστούς διαφορετικών θρησκειών σε αυτή την αποφασιστική μάχη.

 

πηγή