Επίκαιρα

Σε κέντρο αλλοδαπών «φυλακίζουν» ντόπιους αρνητές της καραντίνας!!! (βίντεο)

Μετά την Βόρεια Γερμανία και στην Ανατολική, ξεκινά να λειτουργεί φυλακή για παραβάτες του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα στην Δρέσδη της Σαξωνίας, άτομα που αντιστέκονται επανειλημμένα σε εντολές των Αρχών με αφορμή τον κορωνοϊό, μπορούν τώρα να τεθούν από το κράτος υπό κράτηση και να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα στην φυλακή.

Η είδηση όμως είναι άλλη και ενδεχομένως αφορά και την Ελλάδα.

Οι φυλακές στις οποίες θα μπαίνουν οι παραβάτες του κορωνοϊού, προορίζονταν αρχικά για «μετανάστες και πρόσφυγες», όπως τους ονομάζουν.

Είναι γνωστό πως στην Ελλάδα έχουν φτιαχτεί δεκάδες δομές φιλοξενίας, οι οποίες, όπως συμβαίνει στην Γερμανία, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν κατά παρόμοιο τρόπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Dresdner Neuesten Nachrichten», πριν από περίπου δύο εβδομάδες, το κρατίδιο της Σαξονίας ανακοίνωσε σχέδια για την μετατροπή ενός κτιρίου που κάποτε δημιουργήθηκε ως χώρος αρχικής υποδοχής αλλοδαπών, τώρα θα λειτουργεί ως μέρος κράτησης για εκείνους που αρνούνται να μπουν σε καραντίνα.

Άτομα που έχουν μολυνθεί με τον Covid-19, αλλά δεν συμμορφώνονται με την εντολή εγκλεισμού ή ακόμα και πολίτες που δεν ακολουθούν τα μέτρα, μπορούν προσωρινά να κρατηθούν στην εγκατάσταση με δικαστική απόφαση.

Μέσα ενημέρωσης στην Γερμανία κάνουν λόγο για «κορώνο-φυλακή».

Στην πρώτη χώρα της Ευρώπης, οι κορωνο-φυλακές εξαπλώνονται, πράγμα που σημαίνει ότι στόχος είναι αυτό να συμβεί σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

https://youtu.be/4whfhbosJXQ?t=3

 

 

 

πηγή