Σε «συναγερμό» η Μόσχα μετά το μακελειό! Αυτά είναι τα νεότερα! vid

Σε «συναγερμό» η Μόσχα μετά το μακελειό! Αυτά είναι τα νεότερα! vid

Η πιο αιματηρή επίθεση μέσα στην Μόσχα! Πλέον η Ρωσία βάζει ακόμα πιο βαθιά τους πολίτες της στο κλίμα του πολέμου!

Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα έπειτα από επίθεση ενόπλων σε συναυλιακό χώρο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς!

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων για εξουδετέρωση των δραστών! Πληροφορίες λένε πως υπάρχουν ήδη συλλήψεις!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που περιείχε εκρηκτικά εντοπίστηκε στο πάρκινγκ μπροστά από την αίθουσα συναυλιών. Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν ένα άτομο.

Μετά από αυτό λέγεται πως η Ρωσία θα συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της!

Η FSB ενημέρωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενώ έχουν ακυρωθεί όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις!

Δείτε νέα βίντεο:

 

 

Σε κατάσταση επιφυλακής κηρύχθηκε η Μόσχα μετά το φονικό μακελειό με ενόπλους να ανοίγουν πυρ σε τόπο συναυλίας!

Τα αεροδρόμια Sheremetyevo, Domodedovo, Vnukovo και Zhukovsky ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με μήνυμα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών.

Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι ανακοίνωσαν επίσης ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς, καθώς και σε τρένα και χώρους με πολύ κόσμο.

«Λόγω αυξημένων μέτρων ασφαλείας, ζητάμε από τους επιβάτες να φτάσουν στα αεροδρόμια Sheremetyevo, Domodedovo, Vnukovo και Zhukovsky εκ των προτέρων», ανέφερε σε δήλωση η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών.

Νωρίτερα, το πρακτορείο TASS ανέφερε την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο Vnukovo: “Έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας στο διεθνές αεροδρόμιο Vnukovo. Συγκεκριμένα, ενισχύθηκε ο έλεγχος των ομάδων εισόδου και της περιμέτρου του αεροδρομίου. Η υπηρεσία αεροπορικής ασφάλειας του αεροδρομίου Vnukovo, μαζί με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, σε ενισχυμένο τρόπο, πραγματοποιεί μέτρα επιθεώρησης στην είσοδο και την έξοδο από και προς το τερματικό συγκρότημα του αεροδρομίου, καθώς και υπό ενισχυμένο έλεγχο γειτονικών εδαφών του αεροδρομίου Vnukovo», ανέφερε το αεροδρόμιο.

Το κανάλι Telegram των Ρωσικών Σιδηροδρόμων αναφέρει ότι οι αξιωματικοί της ασφάλειας των μεταφορών έχουν τεθεί σε συναγερμό. «Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Μόσχας, ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας σε τρένα, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς, σε μέρη με πολύ κόσμο», αναφέρει επίσης η δήλωση!

πηγή