Τάκερ: Ακόμα μιλάει σοκαρισμένος από αυτό που συνάντησε στους δρόμος της Μόσχας

«Αυτό που είδαμε μας σόκαρε».
Ο Τάκερ Κάρλσον, που πήρε την ιστορική συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την οποία όλα τα δυτικά ΜΜΕ ακόμα “παραμιλάνε”, συνεχίζει να αναρτά βίντεο από τη Ρωσία.

Έχοντας ζήσει μερικές ημέρες στη Μόσχα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος μίλησε για πράγματα που του έκαναν τεράστια εντύπωση.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η ζωή των κατοίκων της Μόσχας με εκείνη των δυτικών δεν είναι, ωστόσο ο ίδιος εντόπισε μερικές πολύ ουσιώδεις διαφορές.

Κάνοντας ένα σύντομο ρεπορτάζ από σταθμό μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας προβληματίστηκε πάνω σε κάτι που θα έκανε εντύπωση στον κάθε ένα από εμάς στη Δύση αν και εμείς το βλέπαμε ξαφνικά μπροστά μας:

«Αυτό δεν είναι κάποιο προμοτάρισμα του Στάλιν, που ήταν προφανέστατα κακός, ούτε του σημερινού προέδρου του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ούτε αυτός μπορεί να σας αρέσει. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν γκράφιτι. Δεν υπάρχει βρωμιά ούτε άσχημες μυρωδιές. Δεν υπάρχουν αλήτες, ή τοξικομανείς ή βιαστές ή άνθρωποι που περιμένουν για να σας σπρώξουν στις γραμμές και να σας σκοτώσουν. Όχι! Είναι τέλεια καθαρισμένα και τακτοποιημένα. Και πώς το εξηγείτε αυτό;

Πώς γίνεται η Ρωσία που μας λένε ότι είναι “ένα βενζινάδικο με πυρηνικά”, να έχει έναν σταθμό μετρό που να είναι πιο ωραίος από οτιδήποτε στη χώρα μας;;»:

 

πηγή