Βιάζονται να φέρουν τον Αντίχριστο. Βιάζονται να εξαλείψουν τα τελευταία αδέσμευτα έθνη

Γιώργος Θαλάσσης
Ρωμιοί της Πόλης

Από τη μία, η παγκόσμια ελίτ προχωράει με ταχείς ρυθμούς στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης μέσα από τη χρηματοδοτούμενη μετανάστευση και από την άλλη, καταδικάζει τις ισλαμικές τακτικές του Ιράν.
Το τραγικό είναι ότι το αντιφατικό αυτό γεγονός οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν και αυτό οφείλεται στην επιστημονική προπαγάνδα των ΜΜΕ τα οποία ελέγχει πλήρως η παγκόσμια ελίτ, η οποία φυσικά δεν νοιάζεται για τους μετανάστες, αλλά τους χρησιμοποιεί για να γκρεμίσει εθνολογικά τα έθνη της Ευρώπης.
Η παγκόσμια ελίτ δεν νοιάζεται ούτε για τα θύματα του ισλάμ μέσα στο Ιράν, όπως η γυναίκα που δολοφονήθηκε από την ισλαμική αστυνομία. Χρησιμοποιεί τα θύματα για να υπονομεύσει την ισλαμική κυβέρνηση και να δημιουργήσει μια ”χρωματιστή” επανάσταση που θα έχει ως αποτέλεσμα να τοποθετηθεί άλλος ένας πράκτορας των αμερικανών στο τιμόνι μια χώρας.
Τους ”δυσαρεστημένους” της κάθε χώρας, τους αναρχικούς και αυτούς που θέλουν να εκδικηθούν το έθνος, τη σημαία και το “είναι” τους… και κυρίως τους φυλετικά και θρησκευτικά μειονοτικούς, τους εκμεταλλεύονται οι αμερικανοί για να διαλύσουν τη χώρα, που έχει στοχοποιηθεί. 

Η τακτική αυτή δεν είναι τωρινή αμερικανική εφεύρεση. Όποιος έχει μελετήσει την υψηλή Βυζαντινή στρατηγική, θα θυμάται τους περίφημους Σικελικούς Εσπερινούς, μία κατευθυνόμενη από την Κωνσταντινούπολη εξέγερση στη Σικελία κατά των Φράγκων επικυρίαρχων, προκειμένου να αναβληθεί η επίθεση των Φράγκων στα Βυζαντινά εδάφη.

Η αμερικανική αυτοκρατορία του κακού, έχοντας σε υπερθετικό βαθμό όλα τα μέσα που μπορεί να διαθέτει ένα κράτος καθώς και τη δυνατότητα μέσω FED να τυπώνει χαρτιά χωρίς αντίκρισμα και να τα χρησιμοποιεί ως διεθνή χρήματα, μπορεί να εξαγοράζει τους σάπιους και φιλόδοξους πολιτικούς, τους αντιπολιτευόμενους και φίλαρχους που είναι ικανοί πουλήσουν τη χώρα τους στον εχθρό, προκειμένου να καθίσουν σε θρόνο, τους ιδεολόγους πολιτικούς ακτιβιστές, τους άπληστους και φιλάργυρους μιντιάρχες και φυσικά την ελίτ της κάθε χώρας που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο πέρα από τη δική της ευμάρεια.

Γιατί όμως η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί τόσο πολύ να μην αφήσει ούτε μία χώρα του κόσμου έξω από την επικυριαρχία της; Δεν της αρκεί που έχει καθυποτάξει σχεδόν το σύνολο του ανεπτυγμένου κόσμου; Δεν της αρκεί που έχει επιβάλει εκδικητικές κυρώσεις στο 1/4 του παγκόσμιου πληθυσμού προκειμένου να μην σηκώσουν ποτέ κεφάλι οι εχθροί της ελίτ;

Η απάντηση είναι ότι ακόμα και μία ελεύθερη χώρα να υπάρχει στον πλανήτη, θα αποτελεί νησίδα σωτηρίας και εναλλακτική πρόταση απέναντι σε αυτό που η παγκόσμια ελίτ ετοιμάζει με τον μετανθρωπισμό, τον έλεγχο, τα τσιπάκια που θα καταργούν την ελεύθερη βούληση και φυσικά την παγκόσμια κυβέρνηση με τον γνωστό, προφητευόμενο από την Αποκάλυψη, αρχηγό τους.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μετρημένες στο ένα χέρι αδέσμευτες χώρες που έχουν γλυτώσει από τα νύχια της παγκόσμιας ελίτ και όλες αυτές αποτελούν ύψιστο στόχο για τους επικυρίαρχους της νέας τάξης. Από τις αδέσμευτες αυτές χώρες υπάρχει μόνο μία, η Ρωσία, που είναι πραγματικά αυτόνομη σε όλα (ενέργεια και τρόφιμα) και που μπορεί να απειλήσει με πυρηνικό αφανισμό το δίκτυο της νέας τάξης.
Για τον λόγο αυτό, η παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να την απομονώσει και να την αποκόψει από τους συμμάχους της, όπως το Ιράν, το οποίο εξαιτίας του εθνοτικού πλουραλισμού του και της φτωχοποίησής του (από τις κυρώσεις) είναι το πιο ευάλωτο.

Η παγκόσμια ελίτ με τις εμπρηστικές κινήσεις της στην Ουκρανία και πρωτύτερα στη Συρία έδειξε ότι βιάζεται και ότι έχει βάλει ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των σκοτεινών σχεδίων της για ένα παγκόσμιο κράτος, ένα παγκόσμιο νόμισμα, μία παγκόσμια θρησκεία και ένα παγκόσμιο αντίχριστο ηγέτη. Βιάζονται, γιατί στην παγκόσμια σκακιέρα εκτιμούν ότι αργότερα οι αδέσμευτες χώρες θα δυναμώσουν και θα είναι αδύνατον να υποδουλωθούν. Βιάζονται, γιατί εκτιμούν ότι οι υλιστικοί ψεύτικοι παράδεισοι που έχουν δημιουργήσει στις ανεπτυγμένες χώρες τους δεν θα κρατήσουν για πολύ ακόμα και μακροπρόθεσμα θα δημιουργηθεί το φαινόμενο της μετανάστευσης όλων προς τις αδέσμευτες χώρες, μακρυά από τα νύχια της νεοταξικής σκλαβιάς.

Απέναντι στα σχέδιά τους και στη βιασύνη τους, ας έχουμε δύο όπλα: Τη γνώση της πραγματικότητας και πάνω από όλα την Πίστη μας στο Θεό και την επικοινωνία μαζί Του μέσα από την προσευχή, την εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία.

Στο τέλος θα μιλήσει ο Θεός. Να είμαστε μαζί Του!

Γιώργος Θαλάσσης
Ρωμιοί της Πόλης