Υπάρχει μία μεγάλη Πύλη η οποία είναι κλεισμένη και πιστεύεται ότι εκεί θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού

Υπάρχει μία μεγάλη Πύλη η οποία είναι κλεισμένη και πιστεύεται ότι εκεί θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού

Υπάρχει μία μεγάλη Πύλη η οποία είναι κλεισμένη και πιστεύεται ότι εκεί θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού
Το ξέρατε για τους Αγίους τόπους…

-Στους Αγίους Τόπους δίπλα στο Ναό της Αναστάσεως χτίσανε οι μουσουλμάνοι ένα τζαμί. Αυτό είναι και που φαίνεται περισσότερο και πιο ωραίο και επιβλητικό, σε φωτογραφία της πόλης. Μάλιστα επειδή το πέτρινο καμπαναριό ήταν πανύψηλο του Ναού της Αναστάσεως και δεν μπορούσαν να το φθάσουν οι μουσουλμάνοι, υποχρέωσαν να γκρεμιστεί, όπως και έγινε. Και μία πρόχειρη στέγη μπήκε στο ορθόδοξο καμπαναριό. Και τώρα ο μιναρές είναι πιο επιβλητικά ψηλότερος.

Υπάρχει μία μεγάλη Πύλη η οποία είναι κλεισμένη και πιστεύεται ότι εκεί θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού
-Στα Ορθόδοξα Ελληνικά προσκυνήματα έχουν μείνει από ένα με δύο Γέροντες, οι οποίοι κλειδώνονται μέσα φοβούμενοι τους μουσουλμάνους, εβραίους και αιρετικούς. Η αγωνία είναι μεγάλη αν παραμείνουν σε Ορθόδοξα Ελληνικά χέρια αυτοί οι Θησαυροί. Το τουριστικό ενδιαφέρον εβραϊκών και άλλων πολυεθνικών είναι μεγάλο. Μπροστά στην παράσταση της Αναστάσεως κρέμονται δώδεκα αργυρές ακοίμητες κανδήλες, οι οποίες καίνε με μέριμνα των Ορθοδόξων. Εάν ένα καντήλι σβήσει στον Πανάγιο Τάφο και ανήκει σε Ορθοδόξους, τότε θεωρείται εγκατάλειψη και το παίρνουν οι αλλόθρησκοι που καραδοκούν. Σκεφτείτε ότι είχαν μαχαιρώσει έναν γέροντα και είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο ναό με το φρέαρ του Ιακώβ, εκεί που ο Χριστός είχε πιει νερό και δεν έσκασε.. Οι εβραίοι με μόλις 100 ευρώ δίνουν οικοδομικές άδειες στα Ιεροσόλυμα, που ήδη έχουν χτιστεί πάρα πολλοί ουρανοξύστες. Τώρα που οι άθεοι κυβερνούν την Ελλάδα υπάρχει μεγάλη αγωνία, αν θα έρθουν νέοι μοναχοί, φύλακες αυτών των Θησαυρών μας, λένε κάποιοι εκεί.

-Στο τείχος των δακρύων οι ραβίνοι κουνώντας το κεφάλι τους φωνάζουν προσευχές και το Σάββατο σε κυνηγούνε αν τύχει και περπατάς εκεί. Πιστεύουν ότι το Σάββατο ως αργία δεν πρέπει να κάνει τίποτε κανείς. Θυμάστε τι τους είχε πει ο Χριστός, ο Υπεράνω του Σαββάτου; Και να κινδυνεύει κάποιος άνθρωπος, το Σάββατο για αυτούς είναι πιο ιερό. Οι ραβίνοι κάνουν πολλά παιδιά, γιατί τα παιδιά τους γίνονται ραβίνοι. Δεν αναγνωρίζουν τον Χριστό, εμμένουν στον Νόμο της Παλαιάς Διαθήκης. Θυμίζουν κάτι από το νιρβάνα των Ινδουιστικών θρησκευμάτων. Όμως αν πεθάνει κάποιος ραβίνος, αφήνει σημείωμα αναγνώρισης ότι ο Χριστός είναι ο Μεσσίας, έτσι για να τα έχουν καλά, μην τυχόν και τελευταία στιγμή σωθούνε ομολογώντας μετά θάνατον.

-Εκεί που μαζεύονται οι Εβραίοι και προσεύχονται, γίνεται ένας χαμός. Ο κάθε ένας φωνάζει πιο δυνατά για να ακουστεί η προσευχή του. Από αυτό βγήκε και η έκφραση «χάβρα των Ιουδαίων». Οι Εβραίοι εργοδότες αναγκάζουν με τα χρήματά τους και ενόψει της ανεργίας να ζητούν από τους ορθοδόξους εργαζομένους να αλλάξουν πίστη.

Υπάρχει μία μεγάλη Πύλη η οποία είναι κλεισμένη και πιστεύεται ότι εκεί θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού
-Μεγάφωνα δεν υπάρχουν στα Ορθόδοξα προσκυνήματα ή Εκκλησίες και αυτό γιατί εάν βάλουν οι Ορθόδοξοι θα βάλουν και οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι προσπαθούν να ψέλνουν δυνατά στον Αλλάχ τους, όταν γίνεται Ορθόδοξη λειτουργία για αντιπερισπασμό. Οι μουσουλμάνοι κρατούν Ορθόδοξα προσκυνήματα και έχουν εισιτήριο εισόδου, ενώ στα υπόλοιπα Ορθόδοξα προσκυνήματα οι Έλληνες δεν έχουν εισιτήριο.

-Υπάρχει μία μεγάλη Πύλη η οποία είναι κλεισμένη και πιστεύεται ότι εκεί θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και ο υπάρχον ποταμός θα γίνει πυρ. Το πυρ είναι της κολάσεως για τους Ορθοδόξους και της αυτόματης καθάρσεως μετά τον θάνατο για τους αιρετικούς. Εκεί στην πύλη, αν και άπιστοι, εβραίοι, μουσουλμάνοι και αιρετικοί έχουν μνήματα, νεκροταφεία δικά τους, για να αναστηθούν πρώτοι, με τον Αναστημένο Χριστό, που δεν πιστεύουν…

-Θαύματα γίνονται καθημερινά στους Αγίους Τόπους. Μάλιστα γίνονται σε ορθόδοξους και σε όσους νηστεύουν και κοινωνούν εκεί. Αυτό ενοχλεί τους αλλόθρησκους και όταν είναι παρόντες, φωνάζουν δοξολογούν τον δικό τους θεό και κάνουν γιορτές ολόκληρες, για να τραβήξουν την προσοχή τουριστών.

– Στην πρόσοψη του Κουβουκλίου έχουν τοποθετηθεί τέσσερις στρεπτοί μονολιθικοί πορφυρόλευκοι κιονίσκοι, που καταλήγουν σε κιονόκρανα κορινθιακού τύπου. Πάνω από την είσοδο υπάρχει ανάγλυφη η παράσταση της Αναστάσεως του Κυρίου, η οποία φέρει νεότερη αργυρεπίχρυση επένδυση. Πάνω από την παράσταση, υπάρχει χαραγμένη, σε ανοιχτό ειλητάριο, η ακόλουθη επιγραφή στα Ελληνικά: ΤΩ ΖΩΟΔΟΧΩ ΣΟΥ ΤΑΦΩ ΠΑΡΕΣΤΩΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝ ΤΗ ΑΦΑΤΩ ΣΟΥ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ, ενώ σε ανάλογο μικρότερο ειλητάριο, στο κάτω μέρος της παράστασης, αναγράφεται: ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩΜΕΝ ΑΓΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΝ.