Αισχρή επίθεση στον Γέροντα Ευθύμιο και στον Γέροντα Εφραίμ της σκήτης του Αγίου Ανδρέα- Τους κατηγορούν πως υποκινούν αντιεμβολιαστές

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ : ΄΄Ευάριθμοι αλλά με ισχυρή επιρροή εντός και εκτός Αγίου Όρους, μοναχοί χρησμοδοτούν κατά των εμβολίων παρά τους δεκάδες νεκρούς που μετράει ήδη η αθωνική κοινωνία. Η επίκληση αγίων προστατών, η διακίνηση φυλλαδίων με σενάρια συνωμοσιών, οι οιωνοί εποχής Αντιχρίστου περιλαμβάνονται στην πυριτιδαποθήκη τους.΄΄

Συνεχίζει το άρθρο και αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ο Ιερομόναχος Ευθύμιος όπως και οι άλλοι ρασοφόροι αρνητές, τροφοδοτεί με θεωρίες του τύπου ΄΄ Εμείς αρνούμαστε να κάνουμε το εμβόλιο΄΄ κλπ.

Εκτός από ασκητής ο μοναχός Ευθύμιος είναι φανατικός πολέμιος του εμβολίου και στις Καρυές τον θεωρούν γκουρού των αντιεμβολιαστών στον Άθωνα.

Διαχέει τις απόψεις του στην κοσμική κοινωνία με ΄΄delivery΄΄ μέσω προσκυνητών που τον επισκέπτονται καθημερινά στο ησυχαστήριο του αλλά και συνομιλώντας τηλεφωνικά με όσους αδυνατούν να πάνε στο Άγιο Όρος.

Τι τους λέει σε αυτά; Πάνω κάτω τις θεωρίες και των εκτός Άθω αρνητών με επίκληση στον Άγιο Παίσιο.

Ο Παίσιος πουλάει, οι κήρυκες του αντιεμβολιασμού μια χαρά τον εργαλοιοποιούν είπε εκπρόσωπος Μονής που έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού.

Τα δυο καλογεροπαίδια του Παισίου έχουν μετατρέψει το κελί του όπου εγκαταβιούν σε αντιεμβολιαστικό προπύργιο.

Και οι δύο τους φέρεται να έχουν νοσήσει από κορονοιό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Ιερομόναχος ΕΦΡΑΊΜ στη Σκήτη του Αγίου Ανδρέα΄΄

Ολοκληρώνει το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΉΣ.

πηγή