ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Γράφει ο Λυκούργος Νάνης ιατρός
Αξίζει να παραθέσει κανείς τα πρακτικά της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Βουλής που , προς αιώνια καταισχύνη και ανεξίτηλο στιγματισμό των συνευδοκούντων με το σχεδιαζόμενο έγκλημα μελών της, ενέκρινε το διαστροφικό αυτό νομοσχέδιο.
Και τούτο , για να συνειδητοποιήσει κάθε ορθοφρονών και στοιχειωδώς έντιμος άνθρωπος, το μέγεθος του πνευματικού ανοσιουργήματος που διέπραξαν κάποιες επιστημονικές εταιρείες, διά της εν προκειμένω στάσεως κάποιων εκπροσώπων τους, και σε ποιαν άβυσσο ηθικής αθλιότητας και καταπτώσεως
έχει κατέλθει μέρος της λεγόμενης “επιστημονικής κοινότητας” που επιχειρεί αναίσχυντα να επενδύσει με ψευτοεπιστημονικό μανδύα το επιχειρούμενο έγκλημα.
Έχει καταστεί από καιρού γνωστό, ότι το υπό συζήτηση, ακατονόμαστο νομοθετικό αυτό έκτρωμα και τερατούργημα , έχει κυοφορηθεί και παραχθεί εντός των κόλπων της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.
Επιτρέπεται η ιστορική αυτή πανεπιστημιακή Σχολή να παράγει τέτοιου είδους νομοθετικά προϊόντα- βοθρολύματα που προάγουν και καλλιεργούν το διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας;
Γι αυτό πληρώνονται και αμοίβονται από τον κρατικό προϋπολογισμό κάποιοι προφέσσορες και κάποιες προφεσσόρισες; Για να διαστρέφουν με τους καρπούς της εργασίας τους τη φυσική και ηθική τάξη; Έχουν άδικο, μετά , όσοι θεωρούν το σύγχρονο Πανεπιστήμιο, παν- επιζήμιο για την κοινωνία και το Έθνος;
Και έρχονται , κατόπιν, οι εκπρόσωποι των ψυχιατρικών και ψυχολογικών εταιρειών , όπως κατέδειξαν πανηγυρικά οι ανεκδιήγητες τοποθετήσεις τους, να βάλουν και αυτοί το ψευτοεπιστημονικό και επιστημονικοφανές λιθαράκι τους, εκμεταλλευόμενοι την επιστημονική τους ιδιότητα, στην οικοδόμηση του πρωτοφανούς, σε διαστροφικό χαρακτήρα και περιεχόμενο, νομοθετικού αυτού ανοσιουργήματος.
Ναι , κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι!
Περί δυσθεώρητου και κολοσσιαίων διαστάσεων εγκλήματος σε βάρος της ηθικής, ψυχολογικής, κοινωνικής και βιολογικής υποστάσεως των παιδιών μας, των αθώων και ανεύθυνων, πρόκειται!
Και όσοι φορείς και επιστήμονες , καθ οιονδήποτε τρόπο το επιδοκιμάζουν και συμπράττουν στην προπαγάνδιση, υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεσή του, διαπράττουν και αυτοί, μέγα και ανεξιλέωτο έγκλημα ! Και υπέχουν τεράστιες ευθύνες ενώπιον Θεού και ανθρώπων!
Ο ρόλος σας είναι να φρενάρετε την κατά κρημνών πορεία των ά-νομων νομοθετών και όχι να “αβαντάρετε” με την επιστημονική σας ιδιότητα την κατασκευή και ψήφιση νόμων- υπονόμων! Κατά τα άλλα κόπτεσθε για την ψυχική υγεία των παιδιών!
“Ντράπηκε” και η ντροπή στην περίπτωσή σας!
Αγαπητοί αδελφοί,τόσο στην εν θέματι συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, στη συνεδρίαση αυτή της άμετρης ντροπής και της αφόρητης ηθικής δυσωδίας, όσο και από τις στήλες του βρωμερού και εξωνημένου τύπου και των Μέσων μαζικής εξαπάτησης και εξαχρείωσης ( αμφιβάλλω εάν σε αυτόν τον τόπο που ζούμε υπάρχουν αναιδέστερα, ασεβέστερα και αναξιοπρεπέστερα από κάποιους δημοσιογράφους πλάσματα, αργυρολογίας ένεκεν και ο νοών νοείτω …) , εξήλθαν στον εξώστη της δημοσιότητας και εξακολουθούν εξέρχονται , να λέγονται και να γράφονται, “ρήματα καταποντισμού” υπό ” γλώσσης δολίας”( ψαλμός 51, 6).
Αλλά ο Κύριος του Ουρανού δεν θα αφήσει αναπάντητες τις άκρως βλάσφημες τερατολογίες που έχουν υπερκαλύψει τον ουρανό της πατρίδας μας και έχουν υπερβεί κάθε ανεκτό όριο.
Το έχουμε ξαναγράψει: έχουμε φθάσει σε τέτοιο σημείο αναισχυντίας και αποστασίας ώστε να εξαντλήσουμε και αυτήν την πολυύμνητη μακροθυμία του Θεού.
“Διά τούτο ο Θεός καθέλοι σε εις τέλος” ( αυτόθι στ.7).

“Καὶ ὁ πεσὼν ἐπὶ τὸν λίθον τοῦτον συνθλασθήσεται· ἐφ᾿ ὃν δ᾿ ἂν πέσῃ, λικμήσει αυτόν (κατά Ματθαίον 21,44).
“Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος” ( Προς Εβραίους 10, 31).

Ναι, άνομοι νομοθέτες και οι “συνευδοκούντες τοις πράσσουσιν”, βουλευτές, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί και άλλοι!
Δεν θα μείνει ατιμώρητο το έγκλημά σας!
Αποτελεί ευθεία προσβολή του Θεού και του φυσικού νόμου που αυτός νομοθέτησε. Δεν προωθεί απλώς τη διαφθορά αλλά αυτή τη διαστροφή!
Μπορεί να καγχάζετε τώρα, και να περιγελάτε και να μυκτηρίζετε τη δικαιοσύνη του Θεού και τη μέλλουσα κρίση!
Ο πέλεκυς, όμως , της Θείας Δικαιοσύνης θα επιπέσει αμείλικτος επί των θρασειών και υπερήφανων κεφαλών σας, εφ όσον δεν μετανοήσετε!
” Εμοί εκδίκησις, εγώ ανταποδώσω, λέγει Κύριος” (προς Εβραίους 10,30).