«Εγκεφαλικό» Τ.Μπάιντεν: «Να εργάζεσαι για τις ΗΠΑ όπως ο Πούτιν εργάζεται για το καλό της Ρωσίας» τoυ ζήτησε ο κυβερνήτης του Τέξας

Αν πριν από μερικά χρόνια κάποιος ισχυριζόταν ότι ο κυβερνήτης του Τέξας θα χαρακτήριζε τον Ρώσο πρόεδρο «πρότυπο υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων της χώρας του» και καλούσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να τον μιμηθεί, θα ακουγόταν ως ένα «ωραίο ανέκδοτο».

Ομως σήμερα έγινε πραγματικότητα: Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρέγκ Άμποτ που σήκωσε ανάστημα κατά την εισόδου παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ δήλωσε ότι «Ο Μπάιντεν θα πρέπει να μάθει από τον Πούτιν πώς να εργάζεται για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ» και βέβαια προκάλεσε ένα ακόμα «εγκεφαλικό» στην Ουάσιγκτον, ειδικά λόγω της προεκλογικής περιόδου που διάγουν οι ΗΠΑ.

Δείτε την σχετική δήλωση:

Οι βετεράνοι των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, καλούν «όλα τα ενεργά και εν αποστρατεία μέλη επιβολής του νόμου, και στρατιωτικούς, εκλεγμένους αξιωματούχους, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, κτηνοτρόφους, φορτηγατζήδες, ποδηλάτες, και νομοταγείς Αμερικανούς που αγαπούν την ελευθερία να συμμετάσχουν στην φρούρηση του Τέξας».

Της πολιτείας από την οποία μπήκαν παράνομα στις ΗΠΑ από τότε που εκλέχθηκε ο Τ.Μπάιντεν και χαλάρωσαν οι έλεγχοι, 3,6 εκατ. παράνομοι μετανάστες!

Οι Πολιτείες οι οποίες έχουν στείλει μέχρι στιγμής στρατιωτικές δυνάμεις για να στηρίξουν το Τέξας, είναι οι εξής:

πηγή