Γλιστρίδα ή αντράκλα, το χόρτο του ελληνικού καλοκαιριού, με ήμερη και άγρια πλευρά βρίσκει μια θέση πάντα στη ...

Κλασικό πολίτικο κοκκινιστό με ένα μυστικό νοστιμιάς: το τρίψιμο των χλωρών φασολιών με αλάτι! Υλικά Μερίδες: 4 800 ...

Ανακαλύψτε τη συνταγή για μαρμελάδα πεπόνι, με άρωμα από πράσινο λεμόνι και βανίλια. Όλα εποχής. Υλικά για 1 ...

Υλικά: 500 γρ. μανιτάρια 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Αλάτι, ...

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 ώρες Χρόνος Μαγειρέματος: 45′ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολος Μερίδες: 6 άτομα Υλικά Για τα σουτζουκάκια 350 ...

Στο Άγιον Όρος, πριν αρχίσουμε το ζύμωμα των προσφόρων, ανάβουμε λαμπάδα στο προσκυνητάρι με τις εικόνες της Παναγίας ...

Από τις πιο χαρακτηριστικές γευστικές δημιουργίες της καππαδόκικης κουζίνας Mαντί, τα μικρά γεμιστά ζυμαρικά (”τα Ανατολίτικα… ραβιόλια” )που ...

Υλικά: 1 κιλό πατάτες 3-4 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη 4-5 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο [sc name=”glyka-toy-koytalioy” ][/sc] Εκτέλεση: Βράζουμε ...

Σας προτείνουμε: Προσκύνημα – εκδρομή, στο Μοναστήρι που ασκήτεψε η Οσία Σοφία της Κλεισούρας, στον Ι.Ν. του Αγίου ...