Γλιστρίδα ή αντράκλα, το χόρτο του ελληνικού καλοκαιριού, με ήμερη και άγρια πλευρά βρίσκει μια θέση πάντα στη ...
Κλασικό πολίτικο κοκκινιστό με ένα μυστικό νοστιμιάς: το τρίψιμο των χλωρών φασολιών με αλάτι! Υλικά Μερίδες: 4 800 ...
Ανακαλύψτε τη συνταγή για μαρμελάδα πεπόνι, με άρωμα από πράσινο λεμόνι και βανίλια. Όλα εποχής. Υλικά για 1 ...
Υλικά: 500 γρ. μανιτάρια 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Αλάτι, ...
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 ώρες Χρόνος Μαγειρέματος: 45′ Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολος Μερίδες: 6 άτομα Υλικά Για τα σουτζουκάκια 350 ...
Από τις πιο χαρακτηριστικές γευστικές δημιουργίες της καππαδόκικης κουζίνας Mαντί, τα μικρά γεμιστά ζυμαρικά (”τα Ανατολίτικα… ραβιόλια” )που ...
Υλικά: 1 κιλό πατάτες 3-4 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη 4-5 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο [sc name=”glyka-toy-koytalioy” ][/sc] Εκτέλεση: Βράζουμε ...
Σας προτείνουμε: Προσκύνημα – εκδρομή, στο Μοναστήρι που ασκήτεψε η Οσία Σοφία της Κλεισούρας, στον Ι.Ν. του Αγίου ...
[sc name=”stayroi-mentagion-agioi-agies” ][/sc] ...