Η σατανική Δύση προτιμάει να κάψει τον πλανήτη παρά να παραδεχτεί την ήττα της

Η σατανική Δύση προτιμάει να κάψει τον πλανήτη παρά να παραδεχτεί την ήττα της

Η σατανική Δύση προτιμάει να κάψει τον πλανήτη παρά να παραδεχτεί την ήττα της

Σαν να βρισκόμασταν σε μια πυραμίδα των Μάγια, η Δύση εξακολουθεί να απαιτεί ανθρωποθυσίες με την ελπίδα να κρύψει την ήττα της. Και δεν είναι μόνο ο Μακρόν του οποίου η ναπολεόντεια αποστολή στην πραγματικότητα τείνει μόνο να κρύψει την παρουσία των Γάλλων στην Ουκρανία και έναν συνολικό αριθμό απωλειών που δεν μπορούν πλέον να κρατηθούν κρυφοί από την κοινή γνώμη. Η πρόθεσή του να στείλει 2.000 άνδρες, τουλάχιστον προς το παρόν, παρουσιαζόμενους με σάλπιγγες και την υπακοή των στρατηγών, αντιπροσωπεύει το ύψος του αξιολύπητου και καταδεικνύει ότι ο πραγματικός στόχος είναι να θολώσει τα νερά και να κρύψει το γεγονός ότι τα Ηλύσια Πεδία ήταν παρούσα δύναμη στο ουκρανικό έδαφος από την αρχή. Ωστόσο, επίσημα τα γαλλικά στρατεύματα υποτίθεται ότι μόνο θα επιτρέψουν την απελευθέρωση των ουκρανικών δυνάμεων στο μέτωπο, ακόμη και αν ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η καταστροφή των γαλλικών στρατευμάτων θα είναι προτεραιότητα για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, υπονοώντας ότι δεν θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί και να εξαλειφθεί.

Αλλά ας αφήσουμε κατά μέρος αυτή την οδυνηρή προσπάθεια τού Μακρόν να αντισταθμίσει την εκδίωξη από την Αφρική, ας αφήσουμε στην άκρη τους βωμούς του πολέμου και ας εστιάσουμε στον αρχιερέα της Ουάσιγκτον που ζητά από τον λυπημένο κλόουν του Κιέβου να θυσιάσει κάθε τελευταίο άνδρα ή κάθε τελευταίο έφηβο. Για το πέρασμα του τελετουργικού στιλέτου με το οποίο θα εξαχθούν οι καρδιές των θυμάτων μιας αυτοκρατορίας που θέλει να συνεχίσει να ζει με το αίμα άλλων, επιλέχθηκε ένας πολύ βαρετός γέρος συντηρητικός όπως ο Luttwak, ο οποίος σε ομιλία του στη Γερουσία είπε ότι η Ουκρανία πρέπει το συντομότερο δυνατόν να εγκρίνει ένα νομοσχέδιο κινητοποίησης που θα καθιστούσε πολλούς περισσότερους πολίτες επιλέξιμους για επιστράτευση στο στρατό και έχει αμφισβητήσει σοβαρά την εξαίρεση από τη μάχη ανδρών κάτω των 27 ετών. Γι’ αυτόν θα έπρεπε να επιστρατεύονται πολίτες από τα 18 και μέχρι τα 60 και ολοκλήρωσε έναν ακόμη θυσιαστικό λόγο, με αυτό το γουρουνίσιο πρόσωπο που διαθέτει, λέγοντας: «Χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο» . Τώρα τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για μεγαλοπρεπή πληθυντικό (plurale majestatis) ή είναι παραδοχή ότι ολόκληρος ο πόλεμος δεν αφορά την Ουκρανία αλλά τους στόχους κάποιας τρελής κλίκας, κάποιας συμμορίας τρελών στην Ουάσιγκτον; Ωστόσο, είναι πολύ ξεκάθαρο ότι ο πληθυσμός έχει κουραστεί από την αναγκαστική στρατολόγηση και ότι η αντίσταση σε αυτήν θα μπορούσε να μετατραπεί σε αντίσταση κατά της Δύσης. Επιπλέον, αυτή η έκκληση για ολοκληρωτική θυσία είναι τελικά μια παραδοχή της ήττας, επειδή στην πραγματικότητα στρατεύματα του ΝΑΤΟ και μισθοφόροι από άλλες χώρες είναι παρόντες σε ισχύ στην Ουκρανία σε αριθμούς περίπου είκοσι χιλιάδων ατόμων και πράγματι συχνά εκτελούν ένα ζωτικό έργο τόσο με τη χρήση δυτικών όπλων όσο και με την παρεμπόδιση των στρατευμάτων του Κιέβου να υποχωρήσουν με όπλα. Ωστόσο, αυτή η παρουσία δεν εμπόδισε τη Ρωσία να γκρεμίσει το κλαμπ που ετοίμαζε η Δύση εδώ και 8 χρόνια.

Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι για μισό αιώνα ζουν σε μια πραγματική περίοδο τρέλας που φτάνει στο αποκορύφωμά της. Είναι τώρα που πρέπει να πούμε αρκετά στον πόλεμο πριν είναι πολύ αργά.

πηγή