Επίκαιρα

ΗΠΑ: Θα υπάρξουν «νέες θρησκείες» λέει ο Μπαράκ Ομπάμα αν υπάρξουν αποδείξεις για την ύπαρξη UFO

Αν υπάρξουν αδιάσειστες αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, τότε θα αλλάξουν ριζικά την παγκόσμια κοινωνία και τη φιλοσοφία πολλών ανθρώπων γύρω μας, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε  στους New York Times ο προκάτοχος του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο προέβλεψε μεταξύ άλλων ότι αν πειστούμε για την ύπαρξη UFO θα υπάρξουν «νέες θρησκείες».

Μιλώντας με τον Ezra Klein για το podcast The Ezra Klein Show, ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ κλήθηκε να μιλήσει για ένα πιθανό σενάριο στο οποίο οι άνθρωποι έχουν μεν επαληθεύσει ότι η εξωγήινη ζωή υπάρχει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα τρόπο να έρθουν σε επαφή με τα μυστηριώδη όντα.

Ο Ομπάμα απάντησε ότι οι συνολικές πολιτικές απόψεις του πιθανότατα δεν θα άλλαζαν, πολλοί άνθρωποι ωστόσο σε ολόκληρο τον κόσμο θα αμφισβητούσαν τη φιλοσοφία τους και την μέχρι τότε κοσμοθεωρία τους και θα έρχονταν αντιμέτωποι με νέες συζητήσεις και διλήμματα.

«Δεν θα άλλαζε καθόλου την πολιτική μου. Επειδή ολόκληρη η πολιτική μου βασίζεται στο γεγονός ότι είμαστε αυτοί οι μικροσκοπικοί οργανισμοί σε αυτό το μικρό στίγμα που επιπλέει στη μέση του διαστήματος» είπε μεταξύ άλλων ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Αλλά χωρίς αμφιβολία θα υπήρχαν άμεσα επιχειρήματα για, όπως, λόγου χάρη ότι θα πρέπει να ξοδέψουμε πολύ περισσότερα χρήματα σε οπλικά συστήματα για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Θα εμφανίζονταν νέες θρησκείες », συνέχισε ο πρώην πρόεδρος. «Και ποιος ξέρει τι είδους επιχειρήματα θα επιστράτευαν πολλοί. Είμαστε καλοί στο να δημιουργούμε επιχειρήματα για το ένα ή το άλλο».

Η συνέντευξή του είδε το φως πριν από την αναμενόμενη δημοσιοποίηση μίας έκθεσης από το Υπουργείο Άμυνας και τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ για τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα αντικείμενα.

Το 2021 είναι ήδη μια από τις πιο σημαντικές χρονιές για τη δημοσιοποίηση νέων στοιχείων σχετικά με αυτά τα άγνωστα εναέρια αντικείμενα, ειδικά μετά τον αποχαρακτηρισμό βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Πρώην πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ έχουν αναφέρει λεπτομερώς περιστατικά «συνάντησης» με ΑΤΙΑ σε συνεντεύξεις τους τελευταίους μήνες.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι αναφέρθηκε στην επικείμενη δημοσιοποίηση της έκθεσης τον περασμένο μήνα, διευκρινίζοντας στους δημοσιογράφους ότι η έκταση των πληροφοριών που θα διατεθούν βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών.

πηγή