Επίκαιρα

Πράξη Αντίστασης Απέναντι Στο Σχέδιο Υποταγής Των Παιδιών! Συνέντευξη Στον Robert F. Kennedy Jr.

Ακαδημία βάζει ασπίδα σε όσα παιδιά μπορεί και προειδοποιεί: Ξηλώνουν ακόμα και εξοπλισμούς παιδικών χαρών, απαγορεύουν ακόμα και την ομιλία…

Η Leila Centner , ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Centner Academy στο Μαϊάμι της Φλόριντα, πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα της εποχής που παρασέρνει τα πάντα!

Η ακαδημία της επιτρέπει στα παιδιά να παραμείνουν παιδιά, προσλαμβάνει νέους δασκάλους και δεν κρύβει τους μαθητές πίσω από πλεξιγκλάς ή δεν επιβάλλει κοινωνικές αποστάσεις.

Η ακαδημία της φιλοξενεί παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι και το Γυμνάσιο. Το σχολείο της καλωσορίζει τους μη εμβολιασμένους μαθητές και εκείνους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα χωρίς μάσκα, ενώ προσλαμβάνει νέους εκπαιδευτικούς .

Κατά την διάρκεια του κορωνοϊού, τα σχολεία διδάσκουν στα παιδιά να είναι ανήσυχα και φοβισμένα, δήλωσε η Centner στον Πρόεδρο του Children’s Health Defense, Robert Francis Kennedy Jr.

Η ακαδημία είναι μια όαση, είπε ο Κένεντι, ένα ασφαλές μέρος όπου τα παιδιά αισθάνονται άνετα να βρίσκονται το ένα κοντά στο άλλο και να μην βλέπουν τους συμμαθητές τους ως πιθανούς βιολογικούς κινδύνους.

Οι μαθητές δεν αναγκάζονται να τηρήσουν κοινωνική απόσταση ή να κρυφτούν πίσω από πλεξιγκλάς, είπε η Centner, αναφέροντας πως όταν η ακαδημία της  άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2020, της δόθηκε ένα έγγραφο από το γνωστό πλέον και στην Ελλάδα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) που περιείχε «σελίδες γελοίων περιορισμών». Πέταξε το έγγραφο στην άκρη και έκανε την δική της έρευνα για το πώς να διατηρήσει τα παιδιά ασφαλή στο σχολείο χωρίς να τα κάνει να νιώθουν φοβισμένα και ανήσυχα.

Η Centner αγόρασε, όπως λέει, φώτα υπεριώδους ακτινοβολίας, τα οποία σκοτώνουν το 99,99% των ιών, και τα τοποθέτησε στον κλιματισμό. Διπλασίασε επίσης το προσωπικό καθαρισμού και αγόρασε υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο είπε η Centner είναι ο πιο αποτελεσματικός και ασφαλέστερος τρόπος καθαρισμού χωρίς να βλάψει τον εγκέφαλο.

«Δεν χωρίζω τους μαθητές κατά την διάρκεια του γεύματος. Δεν ακολουθώ αυτούς τους αυταρχικούς κανόνες, βάσει των οποίων δεν μπορούσαν ούτε να μιλήσουν κατά την διάρκεια του γεύματος. Αυτό συμβαίνει σε σχολεία σε όλη την χώρα και όχι μόνο στην Φλόριντα. Σε ένα σχολείο, έχει αφαιρεθεί ο εξοπλισμός της παιδικής χαράς, με δικαιολογία, υποθέτω, ότι μεταφέρει μικρόβια. Τα σχολεία σε όλο τον κόσμο διδάσκουν στα παιδιά να είναι ανήσυχα, να φοβούνται τα μικρόβια, να φοβούνται το ένα το άλλο», είπε η Centner, δείχνοντας πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι απέναντι στο σχέδιο δουλοποίησης των μικρών παιδιών

πηγή