Τεράστιο φιάσκο στις ΗΠΑ με μαχητικό F 35 που αγνοείται!

Δεν έχει ξαναγίνει! Το Πεντάγωνο βγάζει ανακοινώσεις και εκλιπαρεί τους πολίτες να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για να βρεθεί!

«Πώς στο διάολο χάνεις ένα F-35;» Έγραψε η εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών της Νότιας Καρολίνας, Νάνσι Μέις, το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο X, προσθέτοντας: “Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει συσκευή παρακολούθησης στο F 35 και να ζητάμε από το κοινό τι ακριβώς, να βρει ένα τζετ και να το παραδώσει;”

IMG 3696

Το απόγευμα της Κυριακής, στην Αεροπορικη Βάση του Τσάρλεστον, Ξέσπασε συναγερμός και ξεκίνησε μία απέλπιδα επικοινωνία με τον Αεροπορικό Σταθμό Μποφόρ του Σώματος Πεζοναυτών για να «εντοπίσουν ένα F-35 που ενεπλάκη σε ατύχημα». Ο πιλότος εκτινάχθηκε με ασφάλεια από το F-35B Lightning II, αλλά δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές συντριβής.

Το γεγονός ότι το μαχητικό stealth των 140 εκατομμυρίων δολαρίων εξαφανίστηκε χωρίς αναφορές για συντριβή σημαίνει ότι μπορεί να είχε πέσει σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή. Το Υπουργείο Εξωτερικών όμως λέει ότι το F-35B τέθηκε σε αυτόματο πιλότο πριν από την εκτίναξη!

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και πρώην Βρετανός αξιωματικός του στρατού Frank Ledwidge είπε στο Newsweek ότι το F-35 «θα μπορούσε πιθανότατα να ταξιδέψει εκατοντάδες μίλια χωρίς τον πιλότο του».

«Ιστορικά, ένα αεροσκάφος χωρίς πιλότο μπορεί να πετάξει με αυτόματο πιλότο», πρόσθεσε ο Φρέντερικ Μέρτενς, στρατιωτικός αναλυτής στο Κέντρο Μελετών Ασφαλείας της Χάγης.

Η Washington Post επικαλέστηκε τον Τζέρεμι Χάγκινς, εκπρόσωπο της Κοινής Βάσης Τσάρλεστον, ο οποίος είπε ότι ο αναμεταδότης του F-35 δεν λειτουργούσε «για κάποιο λόγο που δεν έχουμε ακόμη καθορίσει».

Ο Μπάιντεν έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον Μητσοτάκη…

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ με το F 35

Αμερικανοί αξιωματούχοι διέταξαν παύση 2 ημερών για όλη την πολεμική αεροπορία εντός και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών μετά την εξαφάνιση ενός αεροσκάφους F-35 στη Νότια Καρολίνα.

Αυτή η υπόθεση είναι εξαιρετικά περίεργη και έχει δημιουργήσει σάλο σε ολόκληρες τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με το ABC News, «κανένα μαχητικό αεροσκάφος δεν επιτρέπεται να πετάξει» τουλάχιστον για δύο ημέρες προκειμένου να γίνει αναδιάρθρωση σε «μέτρα και διαδικασίες ασφαλείας».

Διαβάστε εδώ το θρίλερ που εξελίσσεται με το εξαφανισμένο μαχητικό, το οποίο πετούσε χωρίς πιλότο!

«Καμία μονάδα δεν επιτρέπεται να πετάξει έως ότου υπάρξει μια τουλάχιστον διήμερη συζήτηση σχετικά με τα μέτρα και τις διαδικασίες ασφαλείας», ανέφερε ο Αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλη την υπηρεσία τη Δευτέρα».

πηγή