Θα μπορούσε να είναι και ο αντίχριστος… Έτσι ονειρεύεται την…«αιώνια ζωή» ο Elon Musk! Ανατριχιαστικό σχέδιο

σχόλιο Γιώργος Θαλάσσης: Ενίοτε θα τον ακούσουμε να μιλάει κατά της νέας τάξης, κατά των Εβραίων που σφάζουν άμαχους, κατά τον Ουκρανο-ναζί και γενικά κατά της παγκόσμιας ελίτ. Ποτέ όμως δεν θα τον δούμε να έχει μια διαφορετική ατζέντα από αυτή που μας θέλει όλους ρομπότ με ένα τσιπ στο κεφάλι και με την ύπαρξή μας να γίνεται υποτίθεται upload σε ένα υπολογιστή. Η ατζέντα και τα πιστεύω του δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους γνωστούς ανθρώπινους δαίμονες που τόσα χρόνια μας αποκαλύπτουν απροκάλυπτα το σκοτάδι τους.
Όσο πιο πολύ φαίνεται ότι χτυπάει την νέα τάξη, τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται να γίνει ελκυστικός σε όλους τους (αφελείς) αντινεοταξίτες παγκοσμίως. Πρόσχωμεν!

Η Tesla αποκάλυψε το «Optimus Gen 2», που λένε ότι μπορεί να αναλαμβάνει επαναλαμβανόμενες εργασίες από ανθρώπους.

Το Optimus, γνωστό και ως Tesla Bot, δεν έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους περισσότερους εκτός από τους πιο σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της Tesla.

Σήμερα όμως, η Tesla έκανε ένα ακόμα βήμα κυκλοφορώντας μια νέα ενημέρωση από το πρόγραμμα Optimus. Αυτή τη φορά, η αυτοκινητοβιομηχανία έκανε τα αποκαλυπτήρια του Optimus Gen 2, μιας νέας γενιά του πρωτότυπου ανθρωποειδούς ρομπότ.

Μάλιστα ο ίδιος ο Έλον Μασκ αναπαρήγαγε στο Twitter το πρώτο βίντεο με το ρομπότ νέας γενιάς που θυμίζει κάτι από…DARPA.

Πρόσφατα είχε δηλώσει πως για την εταιρεία Tesla τα ρομπότ μία μέρα θα είναι πιο σημαντικά από τα αυτοκίνητα και πως ονειρεύεται ότι οι «εξελιγμένες μορφές του ρομπότ Optimus θα κάνουν όλες τις βασικές εργασίες των ανθρώπων».

Ωστόσο το πιο τρομακτικό που ειπώθηκε από τον Έλον Μασκ αφορά το…όραμά του κάποια μέρα ο ανθρώπινος εγκέφαλος να «ανεβαίνει» στο Optimus, παρομοιάζοντας τη διαδικασία αυτή με την «αιώνια ζωή»!

Το πρόγραμμα αυτό «τρέχει» παράλληλα με το πρόγραμμα εμφύτευσης τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που υποτίθεται ότι θα κάνουν…«θαύματα»!

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι μια ημέρα θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε την χωρητικότητα του  ανθρώπινου εγκεφάλου μας στο “Οptimus”.,

Αυτό θα ήταν με διαφορετικό τρόπο, η αιώνια ζωή. Γιατί θα κατεβάζαμε επίσης και τις προσωπικότητες μας σε ένα “bot”(ρομπότ).

 Ναι θα μπορούμε να κατεβάσουμε τα πράγματα που πιστεύουμε ότι μας κάνουν μοναδικούς. Φυσικά τώρα, αν δεν είσαι πλέον σε σώμα, σίγουρα θα υπάρχει κάποια διαφορά εκεί ξέρετε, αλλά όσον αφορά την διατήρηση των αναμνήσεων μας, την προσωπικότητά μας αν θέλετε, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό».

 

πηγή