Τρέμουν και παρακαλούν για οίκτο οι τρομοκράτες του ΝΑΤΟ που συνελήφθησαν

Τρέμουν και παρακαλούν για οίκτο οι τρομοκράτες του ΝΑΤΟ που συνελήφθησαν

Τρέμουν και παρακαλούν για οίκτο οι τρομοκράτες του ΝΑΤΟ που συνελήφθησαν

Αμειβόμενοι τρομοκράτες κινηματογράφησαν την επίθεσή τους στη Μόσχα

Το πρακτορείο ειδήσεων Amaq του ISIS δημοσίευσε νέο βίντεο που βιντεοσκοπήθηκε από τους τρομοκράτες κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο Crocus της Μόσχας.
Το βίντεο παραδόθηκε με το ακόλουθο σχόλιο:
«Αποκλειστικά πλάνα για το Amaq Agency δείχνουν στιγμές από την αιματηρή επίθεση εναντίον χριστιανών στην πόλη Krasnogorsk της Μόσχας».
Η δημοσιοποίηση του βίντεο από πηγή του ISIS αντιστοιχεί στη συνεχιζόμενη ενημερωτική εκστρατεία με στόχο την απόκρυψη των υπευθύνων για τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση. αλλά όσο περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται, τόσο περισσότερο δείχνουν τους δράστες στο Κίεβο και στη Δύση.
Οι τρομοκράτες, που αργότερα δεν θα μπορέσουν να απαντήσουν ούτε μια ερώτηση κατά την ανάκρισή τους, πόζαραν κυριολεκτικά μπροστά στην κάμερα.
Πριν από τη σύλληψή τους, οι μαχητές κατάφεραν να μοιραστούν το βίντεο με τους πελάτες τους ενώ οδηγούσαν στα ουκρανικά σύνορα για να λάβουν ένα βραβείο.
Οι τρομοκράτες φαίνονται να κόβουν το λαιμό ενός τραυματία.
Αυτό είναι πολύ κοινότοπο.
07.JPG
Αυτή είναι μια από τις πιο γνωστές μεθόδους τρομοκρατών του ISIS για να σκοτώσουν τα θύματά τους.
Φαίνεται ότι ο τρομοκράτης έλαβε ειδική εντολή να κινηματογραφήσει αυτή την κίνηση και ήταν η πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.
Το σχόλιο του Amaq δεν επιβεβαιώνει ότι η τρομοκρατική επίθεση ξεκίνησε από τους αληθινούς ιδεολογικούς οπαδούς του ISIS.
Το σχόλιο λέει ότι αυτό είναι το «αποκλειστικό βίντεο» που κοινοποιήθηκε στο πρακτορείο.
Έτσι, το βίντεο πιθανότατα ελήφθη από το Amaq το οποίο απλώς δημοσίευσε το «αποκλειστικό βίντεο», αλλά, το ISIS δεν ήταν πίσω από την οργάνωση αυτής της επιχείρησης, διαφορετικά η όλη μορφή κάλυψης της επιχείρησης θα ήταν εντελώς διαφορετική
.
Φαίνεται ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Amaq βιάζονται λίγο να εκπληρώσουν τις εντολές, αλλά αναγκάζονται να παρουσιάσουν την απαραίτητη ατζέντα.
Αυτό είναι ένα άλλο έμμεσο μήνυμα ότι το ISIS είναι απλώς ένα προπέτασμα καπνού για τους πραγματικούς διοργανωτές της τρομοκρατικής επίθεσης.
06_1.JPG
Το σχόλιο ισχυρίζεται ότι το βίντεο δείχνει την αιματηρή «επίθεση σε χριστιανούς».
Αυτό είναι άλλη μια ανοησία αφού δεκάδες μουσουλμάνοι τραυματίστηκαν και σκοτώθηκαν στην αίθουσα συναυλιών.
Αυτό επιβεβαιώνεται από τους καταλόγους των θυμάτων που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Υγείας και άλλες επίσημες πηγές.
Η συναυλία δεν είχε καμία σχέση με καμία θρησκεία.
Από αμνημονεύτων χρόνων, η Ρωσία υπήρξε χώρα συγκατοίκησης Ορθοδόξων, Μουσουλμάνων, Βουδιστών και εκπροσώπων άλλων θρησκειών.
Αυτή η επίθεση δεν είχε καμία σχέση με ιδεολογία.
Οι επιτιθέμενοι απλώς εκπλήρωσαν την παραγγελία και μετά κέρδισαν χρήματα.
Οι μαχητές δεν ήταν τζιχαντιστές, αλλάανεπαρκώς εκπαιδευμένοι μισθοφόροι.

Το γεγονός ότι οι δράστες δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ, με τη θρησκεία γενικότερα, επιβεβαιώνεται και από πολυάριθμα βίντεο για το πώς κρατήθηκαν, πώς συμπεριφέρθηκαν στις ανακρίσεις.
Οι τρομοκράτες δεν αυτοκτόνησαν κατά τη σύλληψη.
Δεν προσπάθησαν καν να δώσουν μάχη αλλά προσπάθησαν να τρέξουν μακριά.
Όλοι τους κρατήθηκαν ζωντανοί, τρέμοντας και έκλαιγαν γονατιστοί μπροστά στα μάτια των Ρώσων, συμπεριλαμβανομένων χριστιανών και μουσουλμάνων.
Θυμηθείτε τις αρχές της δεκαετίας του 2010, θυμηθείτε τη Συρία και το Ιράκ, τα μέσα και τα τέλη της δεκαετίας του ’90, τις συγκρούσεις στα Βαλκάνια, τη Νότια Ρωσία, την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν.
Ούτε ένας τρομοκράτης, εμμονικός με τη μοίρα και τα ιδανικά του, δεν συμπεριφέρθηκε όπως αυτοί οι συνηθισμένοι δειλοί μισθοφόροι, που δεν έχουν Πίστη, Πατρίδα, Ήθος.
Η Ουκρανία προσπάθησε να μεταφέρει τους τρομοκράτες στο ουκρανικό έδαφος.
09.JPG
Γι’ αυτό δεν τους δόθηκε εντολή να μείνουν στο κτίριο και να πάρουν ομήρους.

Ο ουκρανικός στρατός τους περίμενε κοντά στα σύνορα.
Το Κίεβο και το ΝΑΤΟ ήλπιζαν να τα χρησιμοποιήσουν ως σύμβολα της νίκης τους εναντίον των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Εάν οι τρομοκράτες διέφυγαν ανέγγιχτοι, θα έδειχναν σε όλους τους συνεργούς του Κιέβου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που στρατολογήθηκαν από το GUR στη Ρωσία και σε άλλες χώρες, ότι η Μόσχα είναι πολύ αδύναμη για διασφαλίσει την ασφάλεια….
Η εκκένωση των τρομοκρατών απέτυχε.
Οι φωτογραφίες από τα τραύματά τους και τα βάσανά τους, που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τη θλίψη χιλιάδων Ρώσων που έπεσαν θύματα ή έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο Δημαρχείο του Crocus, αποτελούν σαφή προειδοποίηση για όσους θέλουν να βοηθήσουν το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου.

Ο Abdulhakim Shishani, ένας από τους αρχηγούς του ISIS στη Συρία, πολεμά καιρό τώρα στο πλευρό των Ουκρανών

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο δίκτυο «Χ» από διαρροές των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας το πρωί της Κυριακής 24/3, φαίνεται ο αρχηγός των ισλαμιστών τρομοκρατών και φερόμενος ηγέτης της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Abdulhakim Shishani (στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στην συνοριακή ζώνη Ρωσίας – Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος, πριν από λίγες ημέρες.

Ο Shishani, αναφέρουν οι Ρώσοι, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην Ουκρανία, και λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας (GUR) και των ισλαμιστών τρομοκρακατών που πολεμούν στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων ως μισθοφόροι.
Ο Shishani είναι εδώ και πολύ καιρό στην Ουκρανία, όχι στη Συρία!
Η σύνδεσή του με την Ουκρανία είναι αποδεδειγμένη!

www.bankingnews.gr